yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook ve Hkmom'dan Sürpriz Var!
(12-04-2010, Saat: 22:46)sillali yazdı: Flimlerindeki gibi yakisikli degilmis yasli duruyor yaptigim yoruma bakip bana kizmayin bende Song hayraniyim resimleri görünce hayal kirikligina ugradim.

Niye kizalim canim. Biraz da sagliksiz duruyor ama biz hayranlari olarak onu her haliyle destekliyoruz. Dizi bitince kahramanimiz süper olacak tekrar. Biggrin
(15-04-2010, Saat: 13:47)eda-nur yazdı:
(12-04-2010, Saat: 22:46)sillali yazdı: Flimlerindeki gibi yakisikli degilmis yasli duruyor yaptigim yoruma bakip bana kizmayin bende Song hayraniyim resimleri görünce hayal kirikligina ugradim.

Niye kizalim canim. Biraz da sagliksiz duruyor ama biz hayranlari olarak onu her haliyle destekliyoruz. Dizi bitince kahramanimiz süper olacak tekrar. Biggrin

Yok canim Song gayet saglikli. Hatta kilo almak istermisin eski gibi sorusuna.
Alirim ama eskisi gibi yagli olmayacagim cevabini verdi.Smile
Song II Gook Ve Papatya

Onay Papatya yürekten tebrik ederim yerinde olmak için her seyimi verirdim.Tekrar tebrik ederim. Smile
(15-04-2010, Saat: 21:14)cilekess yazdı: Onay Papatya yürekten tebrik ederim yerinde olmak için her seyimi verirdim.Tekrar tebrik ederim. Smile

Rica ederim. Darisi basina.Opucuk
Song II Gook Ve Papatya

Song'u çok seviyorum.(Jumong'dan tanidim Denizler Imparatorunu seyretmemistim de) Bu saç sitili ona bence yakismamis. Denizdeki görüntülerinin bazilarini da begenmedim. Dizideki bakislari yok sanki. Bu fotograflari gönderen nasil ulasmis acaba oraya. Güzel bir ani olmus onun için.

---

Resimleri bizlerle paylastigin için tesekkür.
[Resim: 754.jpg][Resim: 750.jpg]
Ay canim benim ya!... Bence de biraz alsin. Ayrica Song'umuzda kesinlikle yag olacagina inanmiyorum. Canim benim gece gündüz setlerde kosturuyor. Isini öyle severek yapiyor ki setin kurulmasina yardim bile ediyor. Bu arada Song gel artik diye bagirmaktan sesim kisildi. Gelsin de bende sesime kavusayim artik. Bir degil bin ses feda olsun ama sonra onunla hiç konusamazsam diye korkuyorum.Smile

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Tesekkürler arkadaslar olumsuz mesajlari sildiginiz için. Song Il Gook'u begenmeyebilirsiniz, ama bu size Song Il Gook ya da bir baska aktöre hakaret yapma hakkini vermez. Siz onlara degil aslinda kendinize hakaret ediyorsunuz. Dikkatinizi çakerim..Onay

Onlarin sizin varliginizdan bile haberleri yok. Ama sizin içinizde fesatlik ve kötü enerjiler ancak size zarar verir unutmayin.
Konunun disinda mesaj yazmayiniz. Çok komik görünüyorsunuz gerçektende.Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

(24-04-2010, Saat: 15:50)papatya yazdı: Tesekkürler arkadaslar olumsuz mesajlari sildiginiz için. Song Il Gook'u begenmeyebilirsiniz, ama bu size Song Il Gook ya da bir baska aktöre hakaret yapma hakkini vermez. Siz onlara degil aslinda kendinize hakaret ediyorsunuz.D ikkatinizi çakerim..Onay

Onlarin sizin varliginizdan bile haberleri yok. Ama sizin içinizde fesatlik ve kötü enerjiler ancak size zarar verir unutmayin.

Inanmiyorum, neler duyuyorum ya!!!!
Song gibi bir aktöre hakaret edip onun hakkinda kötü mü konusmuslar. Yazik valla. Demek Song' un ne kadar iyi bir insan oldugunu bilmeden arkasindan atip tutuluyor. Görmedim Allahtan.

Song hakkinda kötü düsünen ve onunla ilgili kötü seyler yazan kisiler ancak hasta ruhlu olabilirler. Ofkeli

Allah'tan Song'un burdan ve o kisilerden haberi yok, üzülürdü yoksa. Çünkü Emine ablacigim seninle biz onun mesajlarimizdan haberi oldugu ve gördügü yerlere Türklerin onu çok sevdigini yazip duruyoruz.Biggrin Türkiye'ye davet ediyoruz. Bu da onu mutlu ediyor. Zaten onun Türk hayranlarina özel site de kurduk, yavas yavas gelistirip dogum gününde ona hediye olarak sunmayi düsünüyorum.Biggrin Bayan Hkmom' a göre çok sevinirmis. Öyle söyledi bana kendisi. Ben de hemen göstermeyin site daha hazir degil, dedimBiggrin Hayirlisi çok heyecanliyim. Bakarsin seninle ben de Seoul'a dogum günü partisine gelirim Emine abla.Biggrin Belli olmaz hehe...
(24-04-2010, Saat: 16:03)eda-nur yazdı:
(24-04-2010, Saat: 15:50)papatya yazdı: Tesekkürler arkadaslar olumsuz mesajlari sildiginiz için. Song Il Gook'u begenmeyebilirsiniz, ama bu size Song Il Gook ya da bir baska aktöre hakaret yapma hakkini vermez. Siz onlara degil aslinda kendinize hakaret ediyorsunuz.D ikkatinizi çakerim..Onay

Song gibi bir aktöre hakaret edip onun hakkinda kötü mü konusmuslar. Yazik valla. Demek Song' un ne kadar iyi bir insan oldugunu bilmeden arkasindan atip tutuluyor. Görmedim Allahtan.

Song hakkinda kötü düsünen ve onunla ilgili kötü seyler yazan kisiler ancak hasta ruhlu olabilirler. Ofkeli

Allah'tan Song'un burdan ve o kisilerden haberi yok, üzülürdü yoksa. Çünkü Emine ablacigim seninle biz onun mesajlarimizdan haberi oldugu ve gördügü yerlere Türklerin onu çok sevdigini yazip duruyoruz.Biggrin Türkiye'ye davet ediyoruz. Bu da onu mutlu ediyor. Zaten onun Türk hayranlarina özel site de kurduk, yavas yavas gelistirip dogum gününde ona hediye olarak sunmayi düsünüyorum.Biggrin Bayan Hkmom' a göre çok sevinirmis. Öyle söyledi bana kendisi. Ben de hemen göstermeyin site daha hazir degil, dedimBiggrin Hayirlisi çok heyecanliyim. Bakarsin seninle ben de Seoul'a dogum günü partisine gelirim Emine abla.Biggrin Belli olmaz hehe...

Edacigim elebette herkesin Song Il Gook'u sevmelerini bekleyemeyiz. Ama en azindan hakaret edilmese iyi olur. Hiç tanimadiklari bir insan o.
Insan tanimadigi bir aktör hakkinda nasil olumsuz konusur. Ben artik insanlari gersekten hiç anlamiyorum.
Tabii gel canim, çok iyi olur. Opucuk
Song II Gook Ve Papatya

(24-04-2010, Saat: 16:08)papatya yazdı:
(24-04-2010, Saat: 16:03)eda-nur yazdı:

Edacigim elebette herkesin Song Il Gook'u sevmelerini bekleyemeyiz. Ama en azindan hakaret edilmese iyi olur. Hiç tanimadiklari bir insan o.
Insan tanimadigi bir aktör hakkinda nasil olumsuz konusur. Ben artik insanlari gersekten hiç anlamiyorum.
Tabii gel canim, çok iyi olur. Opucuk

Mesele o ya ablacigim biz bu forumda olsun veya baska bir ortamda diger oyuncularla ilgili tek kelime olumsuz birsey söylemiyoruz. Çünkü çalisana her türlü saygimiz var. Onay Herkesin de olsun yani.Abaza

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi