02-04-2010, Saat: 16:23
(Son Düzenleme: 03-08-2011, Saat: 3:20, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Çok güzel bir haber ve ben daha yeni görüyorum. 
Valla gözlerim dolu dolu okudum harika birisiniz sizin sayenizde varligimizdan haberdar oldu çok tesekkürler tam cennetliksiniz.
Kore'ye hem de onun dogum günü partisine gideceginizi okuyunca çok çok mutlu oldum.
Her hareketinin fotografini istesem sizden biraz abes mi olur?
Gerçi daha çok var ama bir sey diyecagim biraz damdan düser gibi oldu ama
Biz de bir hediye hazirlayalim hem hayranlari olarak hem de forum adina
Belki sizin yaptiginiz gibi bir mektup. Ama çok fazla mektup gelecegi için biraz zor ama onlari bi flash bellekte toplariz ne bileyim birseyler yapalim iste
daha neler olabilecegini düsünürüz.
Ayy çok heyacanlandim.

Valla gözlerim dolu dolu okudum harika birisiniz sizin sayenizde varligimizdan haberdar oldu çok tesekkürler tam cennetliksiniz.

Kore'ye hem de onun dogum günü partisine gideceginizi okuyunca çok çok mutlu oldum.
Her hareketinin fotografini istesem sizden biraz abes mi olur?

Gerçi daha çok var ama bir sey diyecagim biraz damdan düser gibi oldu ama
Biz de bir hediye hazirlayalim hem hayranlari olarak hem de forum adina
Belki sizin yaptiginiz gibi bir mektup. Ama çok fazla mektup gelecegi için biraz zor ama onlari bi flash bellekte toplariz ne bileyim birseyler yapalim iste
daha neler olabilecegini düsünürüz.
Ayy çok heyacanlandim.

Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.