yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook ve Hkmom'dan Sürpriz Var!
Çok güzel bir haber ve ben daha yeni görüyorum. Sad
Valla gözlerim dolu dolu okudum harika birisiniz sizin sayenizde varligimizdan haberdar oldu çok tesekkürler tam cennetliksiniz. Biggrin
Kore'ye hem de onun dogum günü partisine gideceginizi okuyunca çok çok mutlu oldum.
Her hareketinin fotografini istesem sizden biraz abes mi olur? Biggrin
Gerçi daha çok var ama bir sey diyecagim biraz damdan düser gibi oldu ama
Biz de bir hediye hazirlayalim hem hayranlari olarak hem de forum adina
Belki sizin yaptiginiz gibi bir mektup. Ama çok fazla mektup gelecegi için biraz zor ama onlari bi flash bellekte toplariz ne bileyim birseyler yapalim iste
daha neler olabilecegini düsünürüz.
Ayy çok heyacanlandim. Biggrin
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.

Bayan Hkmon Song'un esi degil mi?
Azmin zaferi iste budur! Onay
Bize de nasib olur umarim. ^^

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Ya lütfen biri soruma cevap verebilir mi? Ayrica Emine abla yaptiklarin için çok tesekkür ederim.
Bence de azmin zaferi. Onay
Korelilerin bile ulasmasinin çok zor oldugu biri.
Tebrikler. Alkis
Love......Love...........Love................
(05-04-2010, Saat: 2:00)hi_lal yazdı: Bayan Hkmon Song'un esi degil mi?

Hayir esi degil canim .Song'un ve benim ortak arkadasimiz. Song ve benim aramda bir köprü.OpucukBende siz ve Song arasinda bir köprüyüm.Onay
Song II Gook Ve Papatya

Emine ablacigim Hkmom ülkemize ne zaman gelecekti. Kesin bir tarihi belli mi? Bilelimde kendimizi ve hazirliklarimizi ona göre yapalim.Biggrin

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Flimlerinde ki gibi yakisikli degilmis yasli duruyor yaptigim yoruma bakip bana kizmayin bende Song hayraniyim resimleri görünce hayal kirikligina ugradim.

(12-04-2010, Saat: 22:59)sillali yazdı: Emine ablaya tesekkür ederim sen bu azimle Song'u Türkiye'e getirirsin.
sillali yasli mi dedin? Yok canim ne yaptin sen çivi gibi adam .
(14-04-2010, Saat: 19:54)ze.Bellack yazdı: sillali yasli mi dedin.yok canim ne yaptin sen çivi gibi adam .

Dili sürçtü galiba ablasi. OnayBiggrin Öyle demek istemedi. Sarhos
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi