(27-10-2009, Saat: 18:29)hilalim yazdı: Sesini dinleyemedim ama duymustum daha önce ama bizi bilmesi çok güzel. :img-cray: Duygulandim ya.
Neden dinleyemedin canim?

http://www.imeem.com/people/JlT1hWh/musi...speechmp3/
Song II Gook Ve Papatya
Song Il Gook'un Sesini Dinleyin!
|
(27-10-2009, Saat: 18:29)hilalim yazdı: Sesini dinleyemedim ama duymustum daha önce ama bizi bilmesi çok güzel. :img-cray: Duygulandim ya. Neden dinleyemedin canim? ![]() http://www.imeem.com/people/JlT1hWh/musi...speechmp3/
Song II Gook Ve Papatya
Valla süpersin ne denir ki baska?
![]()
Gerçekten çok güzel o sesi birde yakindan izlemek isterdim. Gerçekten çok emek harcamis olmalisiniz Bütün bunlara ulasmak için. Bende en az sizin kadar istekliyim bu konuda.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB (05-10-2009, Saat: 22:34)Ho Min yazdı: Evet biz gönderdik bunu Hkmom'a Mewre ben Gentle'ye eklesin diye... Sagolsun o da ekledi... ![]()
Song II Gook Ve Papatya
(05-10-2009, Saat: 22:46)Ho Min yazdı: Song Il Gook mutlaka gönderdiniz mesajlari okumustur. Okumamasina imkan yok. Oranin sahibi Song Il Gook çünkü. Kullanici adi da song19. Benim bildigim Hkmom Gentle'de co-admin... Song'la arasi oldukça iyi... Hatta bir videoda Song imza veriyordu hayranlarina bayan Hkmom yine Song hayranlari için imza almak için geldi Song ayaga kalkti ve bayan Hkmom'a saygisini gösterdi ve sohbet ettiler... ![]()
Song II Gook Ve Papatya
Çok güzel.
Sende yani ne yaptin ettin ulastin SIG'a. ![]() Ahh, birde ben yapabilsem. JJH'a ulassamda adres falanda yok. ![]()
papatya ben SIG sesini dinleyemiyorum verdiginiz linke tikLiyorum ama SIG ile ilgisiz seyler çikiyor lütfen yardimci olurmusunuz?
Ne kadar çok sanslisin papatya azmin elinden birseyin kurtulamayacagini Song'a yaklasarak hepimize gösterdin. Bütün paylasimlarin için sagol.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Ben linki açinca sesi dinleyemiyorum.....
![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|