yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook'un Sesini Dinleyin!
(27-10-2009, Saat: 18:29)hilalim yazdı: Sesini dinleyemedim ama duymustum daha önce ama bizi bilmesi çok güzel. :img-cray: Duygulandim ya. Aglaelsalla

Neden dinleyemedin canim? Smile

http://www.imeem.com/people/JlT1hWh/musi...speechmp3/
Song II Gook Ve Papatya

Valla süpersin ne denir ki baska?Onay
[Resim: 95267245.jpg]
Gerçekten çok güzel o sesi birde yakindan izlemek isterdim. Gerçekten çok emek harcamis olmalisiniz Bütün bunlara ulasmak için. Bende en az sizin kadar istekliyim bu konuda.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(05-10-2009, Saat: 22:34)Ho Min yazdı: [Resim: 105u1cj.jpg]

[Resim: 205xzzo.jpg]

Song'un adminligini yaptigi cafe daum'da Hkmom'un ekledigi konular. Ancak bu kadarina bakma iznim var. Ben zaten üyeyim, beni sadece aktive etseler fena olmazdi. Biggrin

Evet biz gönderdik bunu Hkmom'a Mewre ben Gentle'ye eklesin diye...
Sagolsun o da ekledi... Onay
Song II Gook Ve Papatya

(05-10-2009, Saat: 22:46)Ho Min yazdı: Song Il Gook mutlaka gönderdiniz mesajlari okumustur. Okumamasina imkan yok. Oranin sahibi Song Il Gook çünkü. Kullanici adi da song19. Smile
Oraya üye olmak gerçekten çok zor, sifre cep telefonuyla gönderiliyor, ama hkmom bir adres alip da kullanma hakkini sana verecek sanirim. Biggrin Hele tam anlamiyla aktive olmayi söylemiyorum bile, bin tane soru, bin tane mesaj. :img-hysterical:
Yeo Ho Min'in sitesindeki co-adminle irtibata geçtigim için aktive edilebilmistim. Seni üye yapacagina göre o da co-admin sanirim. Smile

Benim bildigim Hkmom Gentle'de co-admin...
Song'la arasi oldukça iyi... Hatta bir videoda Song imza veriyordu hayranlarina bayan Hkmom yine Song hayranlari için imza almak için geldi Song ayaga kalkti ve bayan Hkmom'a saygisini gösterdi ve sohbet ettiler... Onay
Song II Gook Ve Papatya

Çok güzel.
Sende yani ne yaptin ettin ulastin SIG'a. Biggrin
Ahh, birde ben yapabilsem. JJH'a ulassamda adres falanda yok. Biggrin
papatya ben SIG sesini dinleyemiyorum verdiginiz linke tikLiyorum ama SIG ile ilgisiz seyler çikiyor lütfen yardimci olurmusunuz?
Ne kadar çok sanslisin papatya azmin elinden birseyin kurtulamayacagini Song'a yaklasarak hepimize gösterdin. Bütün paylasimlarin için sagol.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Ben linki açinca sesi dinleyemiyorum.....Aglaelsalla
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(19-12-2009, Saat: 0:06)dadl_u yazdı: Ben linki açinca sesi dinleyemiyorum... Aglaelsalla

Valla ben simdi yine denedim, link açiliyor ve ses dinleniyor... Smile
Neden sen dinleyemedin anlayamadim canim. Smile
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi