23-02-2010, Saat: 23:47
BOM!
-Twitter'ım-
Song Il Gook / 송일국
|
24-02-2010, Saat: 3:29
Papatya
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
24-02-2010, Saat: 15:06
(24-02-2010, Saat: 3:29)Kuzeykutbu yazdı: Papatya Hayir öyle bisi degil.Song kendi sitesi Gentle'ye bile ayda yada iki ayda bir giriyor.. ![]()
Song II Gook Ve Papatya
Her haliyle gözdemiz olmayi basaran tek adam
KUSURSUZ OLMASA DA OLUR HAYAT HUZURSUZ OLMASIN YETER
25-02-2010, Saat: 18:23
Bayan Hkmom ile bende iletisime geçtimistim bana poster yollayacagini söylemisti, az önce yolladigi posterler geldi.Çok mutluyum suan...
![]() ![]() ![]()
11-03-2010, Saat: 14:33
(11-03-2010, Saat: 13:31)Inciküpelikiz yazdı: Bayan Hkmom ile bende iletisime geçtimistim bana poster yollayacagini söylemisti, az önce yolladigi posterler geldi.Çoooook mutluyum suan... Hadi arkadaslar bastirin. Sonu güzel olacak. Sesimiz ne kadar kuvvetli çikarsa Song Türkiye' ye o kadar çabuk gelir ![]() Senin adina da çok mutlu oldum arkadasim ![]()
14-03-2010, Saat: 19:18
Gelen Song Il Gook posterinin fotogralarini ekliyorum, cep telefonu ile çektigim için fotograflar biraz kalitesis.Toplam 2 tane poster geldi, posterlerin ikiside ayni.:atkilinc:
Posterlerin zarfi... ![]() ![]() Bükülmesin diye kenarlarina kitap koydum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ben de Song Il Gook'un Türkiye'ye glmesi için ne yapmaliyim onun ülkemize gelmesini çok istiyorum
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
16-03-2010, Saat: 1:59
Senin adina çok sevindim arkadasim.Benim dunara ascagim posterim yok ama iyi bir ressam bulursam duvarima resmini çizdirecegim.Pc.den bakip bakip çizsin.
![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|