yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
Song Il Gook'un Yeni Dizisi =)
Papatya Happy0064 Merak ettim büyük süprizi.Yoksa! Song Il Gook Yourock Korea Fans'a üyemi olacak.SuperSuperSuper
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
(24-02-2010, Saat: 3:29)Kuzeykutbu yazdı: Papatya Happy0064 Merak ettim büyük süprizi.Yoksa! Song Il Gook Yourock Korea Fans'a üyemi olacak.SuperSuperSuper

Hayir öyle bisi degil.Song kendi sitesi Gentle'ye bile ayda yada iki ayda bir giriyor..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Her haliyle gözdemiz olmayi basaran tek adam
KUSURSUZ OLMASA DA OLUR HAYAT HUZURSUZ OLMASIN YETER
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Bayan Hkmom ile bende iletisime geçtimistim bana poster yollayacagini söylemisti, az önce yolladigi posterler geldi.Çok mutluyum suan... Happy0064Happy0064Onay

(11-03-2010, Saat: 13:31)Inciküpelikiz yazdı: Bayan Hkmom ile bende iletisime geçtimistim bana poster yollayacagini söylemisti, az önce yolladigi posterler geldi.Çoooook mutluyum suan... Happy0064Happy0064Onay

Hadi arkadaslar bastirin. Sonu güzel olacak. Sesimiz ne kadar kuvvetli çikarsa Song Türkiye' ye o kadar çabuk gelirAbaza
Senin adina da çok mutlu oldum arkadasim Alkis
Gelen Song Il Gook posterinin fotogralarini ekliyorum, cep telefonu ile çektigim için fotograflar biraz kalitesis.Toplam 2 tane poster geldi, posterlerin ikiside ayni.:atkilinc:

Posterlerin zarfi...
[Resim: image266.jpg]

[Resim: image267e.jpg]

Bükülmesin diye kenarlarina kitap koydum.Biggrin
[Resim: image268.jpg]

[Resim: image269.jpg]

[Resim: image270.jpg]

[Resim: image271.jpg]

[Resim: image272p.jpg]

Ben de Song Il Gook'un Türkiye'ye glmesi için ne yapmaliyim onun ülkemize gelmesini çok istiyorum
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
Senin adina çok sevindim arkadasim.Benim dunara ascagim posterim yok ama iyi bir ressam bulursam duvarima resmini çizdirecegim.Pc.den bakip bakip çizsin. Smile

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi