Yorumları: 2,864
Konuları: 11
Teşekkür Puanı:
188
19-11-2009, Saat: 3:02
(Son Düzenleme: 28-04-2010, Saat: 20:54, Düzenleyen: (sheyma).)
Geceleri hiç uyuyasim gelmiyor gece gündüz her an her yerde Song'a yazmak istiyorum ne zaman uyumak için yatagima uzansam hep Song aklima geliyor kalkip oturuyorum netin basina sabaha kadar sesimi nereden nasil duyurabilirim diye Song yazisi gördügüm siteye giriyorum Song Il Gook seni çok seviorum
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^
Korea-Fans FAN CLUB
Teşekkür Puanı:
188
19-11-2009, Saat: 3:08
(Son Düzenleme: 28-04-2010, Saat: 20:55, Düzenleyen: (sheyma).)
Sana 7 farkli dilde yaziyorum :
JÖTEM
TEAMO
IH LIBE DIH
OBIÇAM TE
LUBLU TEBIYA
I LOVE YOU
SENI SEVIYORUM
(19-11-2009, Saat: 3:15)elisaveta yazdı: Size sekerden daha tatli bi sey var midir su dünyada diye sorsalar ne cevap verirdiniz bilmiyorum ama ben hiç tereddütsüz SONG IL GOOK dedim
Tatliyi çok sevmem ama en çok sevdigim tatliyi sorsalar yine süphesiz ki cevabim SONG IL GOOK olurdu
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
Korea-Fans FAN CLUB
Teşekkür Puanı:
188
19-11-2009, Saat: 3:22
(Son Düzenleme: 28-04-2010, Saat: 20:45, Düzenleyen: (sheyma).)
Sadece kara kasina kara gözüne degil oyunculugunada hayranim Song'un kaç kisiye oynadigi rol bu kadar yakisabilir yada kaç kisi Song gibi oynadigi rolle bütünlesebilir Dünyaca taninmis bir aktör olmak hiç de kolay degil fakat Song Il Gook gerek oyunculugu gerek sempatikligi ile bütün Dünyayi kendine hayran birakti o bir zoru basardi nazar degmesin diyorum ve basarilarinin devamini diliyorum umarim en kisa zamanda bizim yüzümüzü gülisiyle güldürür
(19-11-2009, Saat: 3:37)elisaveta yazdı: SONG IL GOOK IÇIN 
gelisinle dünyama günes dogacak
senin gelisinle yüzümde güller açacak
yüregimde kanatlanip uçmak isteyen yarali kus
senin gelisinle özgürlügüne kavusacak
biliyorum gece olunca günes batacak ay çikacak
elbette her gül gibi dikenleri batip canimi yakacak
bütün bunlara ragmen en güzeli ne biliyor musun
özgürlügüne kavusan kus çoktan yaralarini sarmis olacak
sen dönüp giderken
o çoktan yuvasina dönmüs olacak
(20-11-2009, Saat: 4:34)elisaveta yazdı: Gecem gündüzüm Song Il Gook oldu gecenin bir yarisi uyanip siteye giriyor Song'un fotograflarina bakiyorum izledigim dizileri tekrar tekrar izliyorum oturup ders çalismam sinavlarima hazirlanmam gerek ama ben bütün vaktimi Song'a ayiriyorum nedeen kendimi bu kadar kaptiriyorum bilmiyorum Song her genç kizin hayallerini süsleyen hiç düsünmeden kalbini büyük bir sevgi ile sunacagi birisi durusu,bakisi,gülüsü ve daha bir çok özelligiyle kalpleri fetheden birisi su da bi gerçek ki song bizim için sadece bir diz kahramani olarak kalacak ona ömür boyu uzaktan hayrani olarak seyretmekle yetinecegiz bunun biliyorum ama yine de Song'u çok seviyorum koca bir yili onun için heba ediyorum nedenini de bilmiyorum kendimi gereginden fazla kaptiriyorum galiba belkide dizileri gerçek saniyorum daha büyümedim hala masallara inaniyorum yoksa ben tatli bir rüya mi görüyorum hayalindeki beyaz atli kahramanin yerine song u mu koyuyorum hislerime yenilmeyen biri olarak simdi neden böyle bocaliyorum Song seni gerçekten seviyorum
(21-11-2009, Saat: 0:51)elisaveta yazdı: Firtinalar içinde yaniyor bu bedenim ben sözünü dinleyen uslu kizin degilim...Onun güzel gözlerini yüregimden atamadim söz vermistim sana anne yeminimi tutamadim...Kizin yine asik anne sevdim yine masumane cezam neyse raziyim ben yazilmis o kaderime.....
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
Korea-Fans FAN CLUB
Yorumları: 1,032
Konuları: 15
[/b] (19-11-2009, Saat: 1:30)littleyuri yazdı: (18-11-2009, Saat: 23:23)eda-nur yazdı: (18-11-2009, Saat: 23:20)elisaveta yazdı: (18-11-2009, Saat: 23:17)elisaveta yazdı: birine bu derece hayranlik duymak baglanmak ne kötüymüs megerse ssong il gook u tanimadan önce ne kadar da bos seyler kafa takip bos islerle ugrasiyormusum oysa simdi hayatimin anlami song il gook oldu amaci ise song il gook aa ulasmak
song buraya gelmezse ben oraya gitmeyi düsünüyorum bu konuda da arastirma yapiyorum bir grup olusturup gitmeye ne dersiniz belki o zaman song da ziyaret-i iade yapar
Ah ah keske mümkün olsa. Ben ögretmenim ve kafaya koydum Kore' ye ögretmen olarak gidecegim allah izin verirse insallah. Ama Song' a ulasabilir miyim bilmiyorum? Eda bundan sonra Kore'de mi çalisacaksin canim umarim dilegin gerçek olur
Evet ya Ümmühan. Çok istiyorum ama meb' in sinavlari çok zor geçebilir miyim bilmiyorum. Allah yardim eder insallah da geçebilirim. Hayirlisi.
Eger gerçeklesmezse hayalim söyle bir sarki söylemeye baslarim artik:
Seni uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli... [b]
Yorumları: 6,269
Konuları: 231
Teşekkür Puanı:
524
Az evel Song19 sitesinde idim..Song'un yeni dizisi için çektirdigi fotolara baktim tek kelimeyle hepsi harika..Son zamanlarda biyik birakmisti hani dizi içinmis meger...
Ama biz bile izin alarak bakabildik fotolara Song'un Gente'le sitesinden yasaklanmis fotolara yanlizca üyeler bakabiliyor fotolara görmek isteyenler izin içim mesaj yaziyor ve verilen izinle sayfa açiliyor..Yanliz size bir tiyo vereyim fotolarda Song 39 yasinda felan degil bunu unutun 25 yasinda bir adam gibi Song çok farkli bu fotolarda,gözlerinize inanamayacaksiniz...  
Song II Gook Ve Papatya
Yorumları: 3,542
Konuları: 294
Teşekkür Puanı:
536
Yorumları: 6,269
Konuları: 231
Teşekkür Puanı:
524
Yorumları: 1,323
Konuları: 33
Teşekkür Puanı:
173
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''
Son göz ağrım ♥ Yosu'm ♥
♥♥♥mavisülün♥♥♥
♥♥♥ "turkgirl_tr'm", my soulmate I love you ♥♥♥
Yorumları: 1,032
Konuları: 15
Teşekkür Puanı:
188
23-11-2009, Saat: 1:57
(Son Düzenleme: 28-04-2010, Saat: 20:36, Düzenleyen: (sheyma).)
Song Il-Gook Fan Club
^Efsane Prens^
Korea-Fans FAN CLUB
|