yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
(18-11-2009, Saat: 22:33)elisaveta yazdı: al benden de o kadar saçi sakali boyu posu durusu bakisi karimadanda öte insan izlerken bi tuhaf oluyo denizler imparatorunda canqua nin yerine koyuyorsun kendini böyle bir savasçidan böyle bir ask dogrusu
herkesin hayallerinin derinlerinde yatan beyaz atli prens song

Ne yaptin sen bu sözler insanin kalbini nasil hoplatiyor biliyor musun?

Song' u Türkiye' ye getirtebilmek için elimizden ne geliyorsa yapiyoruz. Sonuç mutlu olur insallah.
(18-11-2009, Saat: 22:53)elisaveta yazdı: Song Il Gook kalbim senin için atiyor uykularim senin için kaçiyor hayallerin rüyalarimi süslüyor

Emine abla hayirli olsun bir fanatik daha aramiza katildi. Masallah sözlerine. BIz çok söyledik de birisi daha söyleyince mutlu oluyoruz. Seninle ayni düsünceleri paylasiyorumSarhos
Araniza katildigim için gerçekten çok mutluyum bende uzun zamandan beri Song'a ulasmak için çabaliyorum mektup adresini arastirdim internetten bize verilen siteden ama ulasamadim sizler bu konuda bana yardim edebilir misiniz

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

(18-11-2009, Saat: 22:56)eda-nur yazdı:
(18-11-2009, Saat: 22:53)elisaveta yazdı: song il gook kalbim senin için atiyor uykularim senin için kaçiyor hayallerin rüyalarimi süslüyor

Emine abla hayirli olsun bir fanatik daha aramiza katildi. Masallah sözlerine. BIz çok söyledik de birisi daha söyleyince mutlu oluyoruz. Seninle ayni düsünceleri paylasiyorumSarhos

Bu sözlerim bi sey degil Song için aklimdan daha neler geçiyor neler hele o bakislari resmen eritiyor insani

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^

Korea-Fans FAN CLUB

Arkadaslar ne yapip edip Song'u Türkiye'ye getirmeliyiz eminim Kore'de ki hayaranlari bile bizden azdir bir kere adim atsa aliskanlik yapar aslinda sik sik ugrarar

(18-11-2009, Saat: 23:17)elisaveta yazdı: Birine bu derece hayranlik duymak baglanmak ne kötüymüs megerse Song Il Gook'u tanimadan önce ne kadar da bos seyler kafa takip bos islerle ugrasiyormusum oysa simdi hayatimin anlami Song Il Gook oldu amaci ise Song Il Gook'a ulasmak

(18-11-2009, Saat: 23:17)elisaveta yazdı: Song buraya gelmezse ben oraya gitmeyi düsünüyorum bu konuda da arastirma yapiyorum bir grup olusturup gitmeye ne dersiniz belki o zaman Song da ziyaret-i iade yaparGozlukgulmek

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^

Korea-Fans FAN CLUB

(18-11-2009, Saat: 23:17)elisaveta yazdı: Birine bu derece hayranlik duymak baglanmak ne kötüymüs megerse Song Il Gook'u tanimadan önce ne kadar da bos seyler kafa takip bos islerle ugrasiyormusum oysa simdi hayatimin anlami song il gook oldu amaci ise Song Il Gook'a ulasmak

Sana çok hakveriyorum. Ben de ayni seyleri düsünüyorum çünkü. Yeniden dogus gibi birsey aslinda.
(18-11-2009, Saat: 23:20)elisaveta yazdı:
(18-11-2009, Saat: 23:17)elisaveta yazdı: birine bu derece hayranlik duymak baglanmak ne kötüymüs megerse ssong il gook u tanimadan önce ne kadar da bos seyler kafa takip bos islerle ugrasiyormusum oysa simdi hayatimin anlami song il gook oldu amaci ise song il gook aa ulasmak

song buraya gelmezse ben oraya gitmeyi düsünüyorum bu konuda da arastirma yapiyorum bir grup olusturup gitmeye ne dersiniz belki o zaman song da ziyaret-i iade yaparGozlukgulmek

Ah ah keske mümkün olsa. Ben ögretmenim ve kafaya koydum Kore' ye ögretmen olarak gidecegim allah izin verirse insallah. Ama Song' a ulasabilir miyim bilmiyorum?
(18-11-2009, Saat: 23:23)eda-nur yazdı:
(18-11-2009, Saat: 23:20)elisaveta yazdı:
(18-11-2009, Saat: 23:17)elisaveta yazdı: birine bu derece hayranlik duymak baglanmak ne kötüymüs megerse ssong il gook u tanimadan önce ne kadar da bos seyler kafa takip bos islerle ugrasiyormusum oysa simdi hayatimin anlami song il gook oldu amaci ise song il gook aa ulasmak

song buraya gelmezse ben oraya gitmeyi düsünüyorum bu konuda da arastirma yapiyorum bir grup olusturup gitmeye ne dersiniz belki o zaman song da ziyaret-i iade yaparGozlukgulmek

Ah ah keske mümkün olsa. Ben ögretmenim ve kafaya koydum Kore' ye ögretmen olarak gidecegim allah izin verirse insallah. Ama Song' a ulasabilir miyim bilmiyorum?
Eda bundan sonra Kore'de mi çalisacaksin canim umarim dilegin gerçek olur
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

(22-08-2007, Saat: 3:59)Ho Min yazdı: [Resim: grandmasyx4.jpg]
soldan saga.. SIG'un annesi, büyük annesi büyük büyük büyük annesi ve büyük büyük annesi .. kafam karisti benim heee Biggrin
[Resim: grandpabf5.jpg]
büyük babasi annesi ve büyük annesi
[Resim: weddingft0.jpg]
anne ve babasi SmileSmile
[Resim: babyiq2.jpg]
ve bebekligi...ne kadar da seker canim benimBiggrinBiggrin
Song bebekliginden bu yana tatliligini çok iyi korumus fraki olsun diye birazda yakisiklilikla karizma eklemis

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^

Korea-Fans FAN CLUB

(16-11-2009, Saat: 16:49)mavisülün yazdı:
(16-11-2009, Saat: 16:45)LEYDI yazdı: Valla saç sakal aman Yarabbim...
Olamaz böle bir adam....
Sarhos
Gelde sarhos olma Biggrin
Ama bu adama saç sakal çok çok yakisiyor....
Mümkünse kesmemeli...Biggrin

Smile Her haliyle çok güzel Song Il Gook Sarhos:muzikgurubu:

Evet Song her hali ile çok güzel ama ben onun en çok sert bakislarini seviyorum vee derin iç çekisini

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^

Korea-Fans FAN CLUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi