16-11-2009, Saat: 12:15
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''
Song Il Gook / 송일국
|
16-11-2009, Saat: 12:15
Neden Iran'a bu kadar çok gidiyor,anlamiyorum.Iranli bir tanidigim vardi.Insallah görürümde Song Il Gook'la ilgili sorular sorarim.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Valla saç sakal aman Yarabbim...
Olamaz böle bir adam.... ![]() Gelde sarhos olma ![]() Ama bu adama saç sakal çok çok yakisiyor.... Mümkünse kesmemeli... ![]()
Valla öle....Keske Kore'de yasayip karsisina çiksaydim pat diye
![]() Sansima küseyim ![]() (16-11-2009, Saat: 16:49)mavisülün yazdı:Evet ablacim bencede ne yapsa yakisiyor(16-11-2009, Saat: 16:45)LEYDI yazdı: Valla saç sakal aman Yarabbim... ![]()
Güzele ne yakismaz degil mi
![]() (22-08-2007, Saat: 2:26)alone yazdı: Öbür konuya ne oldu ama bu adam bana göre kisa saçli hali karizmasi kötü gözüküyor ama Yeoum ve Jumong taki tide çok karizmatik adam yav ama oyunculuguna diyicek söz yok benim çok begendigim bir oyuncu hele su The Art of Seduction taki filimde cok güldürdü valla süper bsr oyuncu her filimde kolaylikla oynayabilen bir kisi oldugunuda red eye de göstermis durumda Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Al benden de o kadar saçi sakali boyu posu durusu bakisi karimadanda öte insan izlerken bi tuhaf oluyo denizler imparatorunda canqua nin yerine koyuyorsun kendini böyle bir savasçidan böyle bir ask dogrusu
herkesin hayallerinin derinlerinde yatan beyaz atli prens Song Song Il Gook un büyük bir hayraniyim siteye üye oldugum içinde hem çok mutluyum hemde kendimi sansli hissediyorum Song Il Gook'u yakindan görmek tanimak için ne gerekiyorsa yaparim sizden de ayni duyarliligi beklerim bu konularda birbirimize yardimci olursak çok sevirim daha dogrusu hepimiz seviniriz arkadaslar Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Song Il Gook kalbim senin için atiyor uykularim senin için kaçiyor hayallerin rüyalarimi süslüyor
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|