yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates - Kim Bum ♥ Kim So Eun
[Resim: gajeong1copy.jpg]

[Resim: GaJeong.jpg]

[Resim: 2.png]

[Resim: GaJeong2.jpg]
[Resim: savinggaeul2.jpg]

[Resim: gaeul3.jpg]

ben bu çifti çok seviyorum benide araniza alinDurtuk
(27-03-2009, Saat: 21:37)saylan_çu yazdı:
Arkadaslar kim bum&kim so eun boys over flowers'in bir sponsor ürünü için 1 yillik anlasma imzalamislar. 1 yil boyunca o ürün için modellik yapacaklar Smile Haberi duyunca çok sevindim haberi tam çevirmedim çünkü ürünün adini korece yazmislar ne ürünü oldugunu anlamadim haliyle Smile bir ürü sonra daha detayli bilgi veririm (:

bu reklam kampanyasinda kullanilan video ve resimleri bulursan bizimle paylasmayi ihmal etme olur mu Allahrazi
ju yoo rin herseyden haberdar edecegim insallah Smile Bu arada kim bum'a fanlariyla olan bulusmasi hakkinda bir haberin bizi alakadar eden kismi Smile

-Boys over flowers bittiginde en çok hangi sahneleri hatirlayacaksiniz?
Kim bum: Partnerim kim so eun ile olanlari ( ve hayranlari kocaman kocaman alkislar Biggrin )
(30-03-2009, Saat: 19:51)saylan_çu yazdı: ju yoo rin herseyden haberdar edecegim insallah Smile Bu arada kim bum'a fanlariyla olan bulusmasi hakkinda bir haberin bizi alakadar eden kismi Smile

Kim bum: Partnerim kim so eun ile olanlari ( ve hayranlari kocaman kocaman alkislar Biggrin )

Ah bide su final bölümden çitlatsan biraz saylan_çu izlediysen tabi..
(30-03-2009, Saat: 19:51)saylan_çu yazdı: ju yoo rin herseyden haberdar edecegim insallah Smile Bu arada kim bum'a fanlariyla olan bulusmasi hakkinda bir haberin bizi alakadar eden kismi Smile

Kim bum: Partnerim kim so eun ile olanlari ( ve büyük bir alsik alir.)

Hmmm benim bildigim kadariyla ikisi ayni okulda hatta ayni siniftaymis.Kizi unutmasi mümkün degil reklam filmide oynayacaklar birlikteSmile Çok yakisiyorlar birbirlerine bu yüzden herkes tarafindan seviliyorlarSmile

(30-03-2009, Saat: 19:55)Narmo yazdı:

final tam istedigimiz gibi olmasa bile mutlu biter bence Smile sevgili olurlar en azindan...Spoilerler öyle gösteriyor Smile
haklisin abc1234 ben baya merak ediyorum nasil olacak su modellik isi...
Oh be Yi jung ve Ga Eul'un sonunda sevgili olucaklarini ögrendim ya baska birsey istemiyorum...Ya bunlar bu kadar isi birlikte yapiyorlar ayni okulda okuyorlar aralarinda birsey yok mu acaba olmasa bile artik bu kadar seyin ardindan olur diye tahmin ediyorumBiggrin
(30-03-2009, Saat: 20:01)saylan_çu yazdı:
(30-03-2009, Saat: 19:55)Narmo yazdı:

final tam istedigimiz gibi olmasa bile mutlu biter bence Smile sevgili olurlar en azindan...Spoilerler öyle gösteriyor Smile
haklisin abc1234 ben baya merak ediyorum nasil olacak su modellik isi...

Kesin olarak anlasma imzalanmis degil mi?Eger imzalanmissa daha uzun bir süre bir arada olacaklarBiggrin Buda bizi mutlu ederBiggrin Bu arada ben ZehraSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi