yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates - Kim Bum ♥ Kim So Eun
Inanmiyorum yeni gördüm Biggrin benide üye yaparmisin? Smile
(31-03-2009, Saat: 21:32)Yoo-jin yazdı: Inanmiyorum yeni gördüm Biggrin benide üye yaparmisin? Smile

listeye eklendinOnay hosgeldin.

bu arada saylan_çu fan clupina mesaj yazmak da çok geciktigimin farkindayimSaklan hayirli olsun canimOpucuk tam senlik bir fan clup,ancak senden çikardi böyle bir fikirAlkis böylece dizi bitse bile karakterleri hep bizle kalacakSmile
(01-04-2009, Saat: 0:24)ceyankbyz yazdı:
(31-03-2009, Saat: 21:32)Yoo-jin yazdı: Inanmiyorum yeni gördüm Biggrin benide üye yaparmisin? Smile

listeye eklendinOnay hosgeldin.

bu arada saylan_çu fan clupina mesaj yazmak da çok geciktigimin farkindayimSaklan hayirli olsun canimOpucuk tam senlik bir fan clup,ancak senden çikardi böyle bir fikirAlkis böylece dizi bitse bile karakterleri hep bizle kalacakSmile

listede adim yok hala eklememissiniz ekleyin lütfenAllahraziAllahraziAllahrazi
Hosgeldiniz. Hosgeldin beyza ablacim Smile

iste ilk reklamlari Smile

Samsung Anycall Bodyguard Phone için kisa kesitler halinde müzik esliginde drama tadinda reklamlar çekecekler. Sarkisini Shinee yapmis (: Ayrica bunun disinda bon juk yemek sirketi ile bir yillik anlasmalari var Smile

http://evon.saramin.co.kr/zboard/view.ph...&no=142887

yaa ba telefon sahneleri reklam çekimimi miymis simdi çok üzüldümSad
reklam haberinede çok sevindim ayriyetten aam keske o sahneler dizide olsaymis
finalde umarim bizim için mutlu son olur
[Resim: r0VCj.gif]

[Resim: bofbanner2.jpg]

[Resim: abcgi9.jpg]
[Resim: 555yp8.jpg]
[Resim: 1l1234317716ds5.jpg]

[Resim: gajung2wt5.gif]
[Resim: 305598cde08bd84e6318671.jpg]

[Resim: 212h.jpg]
demekki geçenlerde gördügümüz fotolar bu reklama aitmis güzelmis uzun bir süre daha soeulmates siz kalmayacagiz AlkisAlkisAlkis
(01-04-2009, Saat: 12:40)saylan_çu yazdı: Hosgeldiniz. Hosgeldin beyza ablacim Smile

iste ilk reklamlari Smile

Samsung Anycall Bodyguard Phone için kisa kesitler halinde müzik esliginde drama tadinda reklamlar çekecekler. Sarkisini Shinee yapmis (: Ayrica bunun disinda bon juk yemek sirketi ile bir yillik anlasmalari var Smile

http://evon.saramin.co.kr/zboard/view.ph...&no=142887

paylasim için tesekürler

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi