yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Seohyun ve Yonghwa Yakışıyor mu?
Yong hwa'm Biggrin Çok tatli biri ama kiz biraz salagimsi gibi. Biggrin Kiskaniyorum onlariii. T.T Çok az, ucundan, belki birazcik yakisiyorlardir. :p
[Resim: uuuuy.png]

Suju ~ Big bang ~ Cn.Blue ~ Ft. İsland ~ Chocolat ~
(23-08-2011, Saat: 1:26)-halona- yazdı: Yong hwa'm Biggrin Çok tatli biri ama kiz biraz salagimsi gibi. Biggrin Kiskaniyorum onlariii. T.T Çok az, ucundan, belki birazcik yakisiyorlardir. :p

SeoHyun sakin, çekingen, biraz sessiz bir kizdir; ama salagimsi olmanin aksine, çok zekidir.
Eger SeoHyun'u arastirirsaniz, hiç olmazsa, WGM'i biraz izlerseniz ne kadar zeki oldugunu fark edebilirsiniz. ^^
Arastirildiginda fark edilebilir ki; SeoHyun çok zeki, tepkileri çok dogal, uyumlu ve insanlar üzerinde oldukça etkili bir kiz. Angel

(23-08-2011, Saat: 1:19)tomurcuk yazdı: Hahahhhahhahahhahah Biggrin Arkadaslar bu konserdeki videoyuyu paylasan arkadasa cok tesekkurler.Neden guldugumu soyleyeyim. Anlasilan hic kimse farketmemis.Ben farkettigim de ciglik cigliga guluyordum evde.Videonun tam sonuna bakin goreceksiniz.Hani isiklar sondukten sonra.Hahahahhaha ikisi carpisiyorlar.

Ben de baska YongSeo sever arkadaslar sayesinde fark edebilmis olsam da, yorumunuza katiliyorum. Biggrin
Ikisi çarpistilar ve sonra YongHwa elini SeoHyun'un sirtina koydu. Ona hafifçe sarildi ve birlikte yürüdüler.
Ben bu sahne arkasi kismi çok sevdim açikçasi. Opucuk

[/quote]

Ben de baska YongSeo sever arkadaslar sayesinde fark edebilmis olsam da, yorumunuza katiliyorum. Biggrin
Ikisi çarpistilar ve sonra YongHwa elini SeoHyun'un sirtina koydu. Ona hafifçe sarildi ve birlikte yürüdüler.
Ben bu sahne arkasi kismi çok sevdim açikçasi. Opucuk

[/quote]
Evet ben de cok sevdim o kismini.Carpislari iyi oldu.Abaza Ayrica Seohyun ile ilgili soylediklerinin tamamina katiliyorum.WGM'tin bazi bolumleri silinmis olsa da tamamina yakinini izledim.Seohyun'u bilmeden degerlendirme yapiliyor.O programda bile ne kadar cok kitap okumayi sevdigini ayrica kalin bir kitabi 1 haftada bitirdigini soylemisti.Yonghwa afallamisti.Kitap okuma konusunda Yonghwa ile biraz tersler.Biggrin Ayrica cok yardimsever.WGM'de izleyen bilir Kanbagisi yapiyor ya.HahaBiggrin Orda Yonghwa'ya kizmisti.hhehheBiggrin Seohyun'u tanimak icin bu programi izlemeniz yeterli olacaktir.Biggrin
(23-08-2011, Saat: 18:32)haneuls.d.j yazdı:
(23-08-2011, Saat: 1:26)-halona- yazdı: Yong hwa'm Biggrin Çok tatli biri ama kiz biraz salagimsi gibi. Biggrin Kiskaniyorum onlariii. T.T Çok az, ucundan, belki birazcik yakisiyorlardir. :p

SeoHyun sakin, çekingen, biraz sessiz bir kizdir; ama salagimsi olmanin aksine, çok zekidir.
Eger SeoHyun'u arastirirsaniz, hiç olmazsa, WGM'i biraz izlerseniz ne kadar zeki oldugunu fark edebilirsiniz. ^^
Arastirildiginda fark edilebilir ki; SeoHyun çok zeki, tepkileri çok dogal, uyumlu ve insanlar üzerinde oldukça etkili bir kiz. Angel

Sorry arkadaslar! -,- Bu gün kendimi o programa verdim 7. bölüme kadar izledim ve Seohyun'u gerçekten sevdim ve dedigin gibi zeki buldum.^^ Ben orada salagimsi derken görünüsü hakkinda dedim. Kötü bir niyetle degil yani. Saf duruyo o yüzden. Yanlis anlasildiysa üzgünüm. Sad

Benimki birazda kiskançlik sanirim. Biggrin Yakisiyorlar birbirlerine. Çok sevdim, çok tatlilar. Yong Hwa onu kiskaniyor zaten. Biggrin Grup arkadaslarindan bile. Biggrin

(23-08-2011, Saat: 19:28)-halona- yazdı:
(23-08-2011, Saat: 18:32)haneuls.d.j yazdı:

Sorry arkadaslar! -,- Bu gün kendimi o programa verdim 7. bölüme kadar izledim ve Seohyun'u gerçekten sevdim ve dedigin gibi zeki buldum.^^ Ben orada salagimsi derken görünüsü hakkinda dedim. Kötü bir niyetle degil yani. Saf duruyo o yüzden. Yanlis anlasildiysa üzgünüm. Sad

Benimki birazda kiskançlik sanirim. Biggrin Yakisiyorlar birbirlerine. Çok sevdim, çok tatlilar. Yong Hwa onu kiskaniyor zaten. Biggrin Grup arkadaslarindan bile. Biggrin

Hahah onemli degil canim.Izliyor olmana cok sevindim.Bazi bolumleri silinmis amaAglama Cok eglenceli.Ayrica yorum yapan Mc ve 2AM uyelerine de ayrica kopmustum.Yonghwa dehset kiskanc gostermemeye calisiyor ama oyle guzel de gosteriyor ki.Biggrin Ben simdi yine tekrar 6 kez izleyecegim.Ozledim ya..Biggrin Ayrica Dailymationda 10.bolume kadar var.
Evet. Biggrin Bayildim bunlara yaa. Biggrin Acaba gerçekten seviyor mu Hyun'u. Biggrin Sevinesim geliyor ama kiskaniyorum daa. T.T

Seohyun'dan baskasina yar olursa çok üzülürüm. Smile Ve en son gördügüm fotograflara göre Yonghwa hala unutamamis ve özlüyor gibi.Gözünü kizdan alamamis basin toplantisinda.Kesinlikle yakisiyorlar.Biggrin
Yaaa Biggrin Bana yar olsun yia. Yooong. Biggrin Orada Yong~ demesine hastayim. Biggrin

bende sevmiyorum o kizi !!! Yakismiyorlar Sad
Hemde nasil yakisiyorlar,bayiliyorum onlari beraber görmeye ya sanki çift olmak için yaratilmislar.Ikisini de çok seviyorum sirketler ne kadar engel olmaya çalissada umarim birgün gerçekten beraber olurlar.Kalp

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi