30-12-2010, Saat: 0:48
Zamaninda oda onu almis demek alsin canim ozaman Yong onu sirtina ama
yüz sekli ne komik degilmi.Sarkiyi dinleyelim bakalimm.
yüz sekli ne komik degilmi.Sarkiyi dinleyelim bakalimm.

Sizce Seohyun ve Yonghwa Yakışıyor mu?
|
30-12-2010, Saat: 0:48
Zamaninda oda onu almis demek alsin canim ozaman Yong onu sirtina ama
yüz sekli ne komik degilmi.Sarkiyi dinleyelim bakalimm. ![]()
Çok yakisiyorlar bence insallah gerçekten sevgililerdir çok tatli ikiside.
![]() ![]()
18-08-2011, Saat: 15:02
kesinlikle yakismiyorlar video izlerken rastgele gördüm.
suan bu konuyla ilgili bir bilgisi olan ar mi acaba ?
18-08-2011, Saat: 15:26
(08-11-2010, Saat: 18:35)haneuls.d.j yazdı: Dogrusu müthis bir konu. Kesinlikle ben de aynen boyle dusunuyorum.Ben We Got Married programindan takip ediyordum ikisini.Sadece bu ikisini ama.Seohyun cok cok cekingen utangac.Sehyunun hic erkek arkadasi olmamis.Zaten programi aileleri de izliyordur.Bir fotograf cekimi bile ne kadar uzun surmustu.Yonghwa Seohyun'un alnina sadece opucuk kondururacakti^o^Ama ikisi de acaip utangaclardi.Fotografci ne kadar ugrasti.sadece dudaklarini degdirmekle yetindi.Ya Nichun ve Victoria'ninki gibi fotograf cekimleri olsaydi. ![]() ![]() ![]()
22-08-2011, Saat: 15:59
Ben bu çifti onaylamiyorum. Seohyun çok yapmacik bence.
![]() Yine birlikte söylüyorlar. Gerçekten ask mi bu? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bpVZSNFm2...re=related BIG BANG - 2NE1
22-08-2011, Saat: 16:13
Gerçek hayatta olmasini istedigim bir çift, gerçekten yakistiklarini düsünüyorum.
![]()
22-08-2011, Saat: 16:24
Ben yakistirmiyorum. Yakistirmakta istemiyorum açikcasi. Çünkü isinamiyorum bu kiza, bu kizlara birtürlü. Çok miy miy duruyor. Yong Hwa ise yaninda olunca kahkaha atmaktan kendinizi alamayacaginiz kadar eglenceli bir insan. Sonuçta böyle birisi herkesin yaninda eglenebilir ama önemli olan esininde onun kadar eglenceli olmasi. Kisacasi cazgir olmasi.
![]() Olmaz bu, i-ih diyorum. ![]() Sanki tüm düzenekler birbirlerine daha çok yakinlasmalari için kurulmus yahu. We Got Married programindan nefret ediyorum. ![]()
23-08-2011, Saat: 1:19
Hahahhhahhahahhahah
![]()
23-08-2011, Saat: 1:22
Ikisine de gicik olaraktan yakismiyorlar. xD
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|