yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Seohyun ve Yonghwa Yakışıyor mu?
Zamaninda oda onu almis demek alsin canim ozaman Yong onu sirtina ama
yüz sekli ne komik degilmi.Sarkiyi dinleyelim bakalimm.

Zuhaha

Çok yakisiyorlar bence insallah gerçekten sevgililerdir çok tatli ikiside. SmileSmile
[Resim: gMEby9H.gif]

Hoi Hoi
.
.
.

kesinlikle yakismiyorlar video izlerken rastgele gördüm.
suan bu konuyla ilgili bir bilgisi olan ar mi acaba ?
[Resim: shutupflowerboybandtvnd.jpg]
(08-11-2010, Saat: 18:35)haneuls.d.j yazdı: Dogrusu müthis bir konu. Biggrin Tesekkürler. (:

Bence çok yakisiyorlar. Kalp

Ama benim bildigim kadariyla sevgili olma gibi bir durumlari söz konusu degil.Sadece çift rolü yapan iki iyi arkadas gibiler.Çesitli haberler aralarinda bir ask oldugunu ya da olabilecegini söylüyor.Ama onlar bunu kanitlayacak kadar yakin degiller.Nadiren fiziksel temaslarda bulunuyorlar.Iki arkadasin temasi kadar...

O konserde de,sadece önceden planlanmis bir gösteriyi canlandirdilar.Onlarin pek çok hayrani var.YongSeo çifti olarak çok seviliyorlar.Bildigim kadari ile yalnizca Kore'den degil,diger Asya ülkelerinden de hayranlari var.Bence bu nedenle hayranlari dolayisiyla bazen yakinlasabiliyorlar.Gözlemlerim kadariyla bu yakinlasma uzun süreli ya da büyük bir sey olmuyor. Sarhos

Bence de zaten ikisi de çok yogunlar.Asik olacak kadar vakitleri olduklarini sanmiyorum ve olsa bile bence bunu birbirlerine dahi yansitacaklarini düsünmüyorum.Ikisi de karsilikli olarak birbirlerine çekingen ve mesafeli davraniyorlar.Ama bence fark edilmesi gereken bir gerçek var ki birbirleri ile mutlu oluyorlar.Üstelik yakisiyorlar. Opucuk

Ben yaklasik bir on iki sene sonra evlenmelerinden yanayim. Biggrin Aslinda ben Kore'ye gidip,onlarla tanistiktan sonra,evlensinler.Hatta dügünlerine beni de davet etsinler. Biggrin Opucuk

Kesinlikle ben de aynen boyle dusunuyorum.Ben We Got Married programindan takip ediyordum ikisini.Sadece bu ikisini ama.Seohyun cok cok cekingen utangac.Sehyunun hic erkek arkadasi olmamis.Zaten programi aileleri de izliyordur.Bir fotograf cekimi bile ne kadar uzun surmustu.Yonghwa Seohyun'un alnina sadece opucuk kondururacakti^o^Ama ikisi de acaip utangaclardi.Fotografci ne kadar ugrasti.sadece dudaklarini degdirmekle yetindi.Ya Nichun ve Victoria'ninki gibi fotograf cekimleri olsaydi.Biggrin Acikcasi cok sasirdim Heartstring dizisinde Yonghwa'nin opusme sahnesini gordugumde.Biggrin Boicegirl'um konu icin tesekkurler.Opucuk
Ben bu çifti onaylamiyorum. Seohyun çok yapmacik bence. Aglama Yong Hwa birak onu oppa.

Yine birlikte söylüyorlar. Gerçekten ask mi bu? Aglama

http://www.youtube.com/watch?v=bpVZSNFm2...re=related
BIG BANG - 2NE1
Gerçek hayatta olmasini istedigim bir çift, gerçekten yakistiklarini düsünüyorum. Smile
Ben yakistirmiyorum. Yakistirmakta istemiyorum açikcasi. Çünkü isinamiyorum bu kiza, bu kizlara birtürlü. Çok miy miy duruyor. Yong Hwa ise yaninda olunca kahkaha atmaktan kendinizi alamayacaginiz kadar eglenceli bir insan. Sonuçta böyle birisi herkesin yaninda eglenebilir ama önemli olan esininde onun kadar eglenceli olmasi. Kisacasi cazgir olmasi. Biggrin

Olmaz bu, i-ih diyorum. Dodgy

Sanki tüm düzenekler birbirlerine daha çok yakinlasmalari için kurulmus yahu. We Got Married programindan nefret ediyorum. Kizgin
Hahahhhahhahahhahah Biggrin Arkadaslar bu konserdeki videoyuyu paylasan arkadasa cok tesekkurler.Neden guldugumu soyleyeyim. Anlasilan hic kimse farketmemis.Ben farkettigim de ciglik cigliga guluyordum evde.Videonun tam sonuna bakin goreceksiniz.Hani isiklar sondukten sonra.Hahahahhaha ikisi carpisiyorlar.
Bence yakismiyorlar. Gicik oluyorum o kiza.
Ikisine de gicik olaraktan yakismiyorlar. xD

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi