yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shut Up: Flower Boy Band / 꽃미남 밴드: 안구정화 (2012)

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

(13-03-2012, Saat: 11:35)february yazdı: Kesinlikle katiliyorum. Aglama Basrol olacak çocuk 2.bölümde öldü.Ilk bölümde iste benim yeni dizim demistim ama sürmeli öldü. Gerçekten 2 bölümde nasil baglandik da bu kadar üzüldük bende anlamis degilim. cry

Ben de çocugu basrol falan zannetmistim. Ama bu hakikatten sok etti. Aglama Adami o kadar çok sevmistim ki dizideki tipleme gayet müthisti ama olmadi bu iste ölmemeliydi! Angry
(13-03-2012, Saat: 19:51)mls.mls yazdı:
(13-03-2012, Saat: 11:35)february yazdı: Kesinlikle katiliyorum. Aglama Basrol olacak çocuk 2.bölümde öldü.Ilk bölümde iste benim yeni dizim demistim ama sürmeli öldü. Gerçekten 2 bölümde nasil baglandik da bu kadar üzüldük bende anlamis degilim. cry

Ben de çocugu basrol falan zannetmistim. Ama bu hakikatten sok etti. Aglama Adami o kadar çok sevmistim ki dizideki tipleme gayet müthisti ama olmadi bu iste ölmemeliydi! Angry

gerçekten bende sok oldum dondum kaldim pc basinda, hadi ya dedimAglama
hatta rüya filan görüyorlardir dedim ama degilmis, çok etkileyici bir sahneydiAglama
keske devam etseydiSad

[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

(13-03-2012, Saat: 20:16)jangarzu yazdı:
(13-03-2012, Saat: 19:51)mls.mls yazdı:

gerçekten bende sok oldum dondum kaldim pc basinda, hadi ya dedimAglama
hatta rüya filan görüyorlardir dedim ama degilmis, çok etkileyici bir sahneydiAglama
keske devam etseydiSad

Bende rüya olsun yada hastaneye kaldirilsin dedim ama Aglama Böyle mükemmel bir karakteri 2.bölümde çikarmalari çok saçma olmus.Diger bölümlerde yoklugunu unuttururlar umarim. Undecided
Bende rüya olsun yada hastaneye kaldirilsin dedim ama Aglama Böyle mükemmel bir karakteri 2.bölümde çikarmalari çok saçma olmus.Diger bölümlerde yoklugunu unuttururlar umarim. Undecided

[/quote]

dizide sürekli adini aniyorlar unutmamiza izin vermiyorlar kiSad gerçi unutmak mümkün mü o sahneyi ve karakteriAglama
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

(13-03-2012, Saat: 21:47)jangarzu yazdı: Bende rüya olsun yada hastaneye kaldirilsin dedim ama Aglama Böyle mükemmel bir karakteri 2.bölümde çikarmalari çok saçma olmus.Diger bölümlerde yoklugunu unuttururlar umarim. Undecided
dizide sürekli adini aniyorlar unutmamiza izin vermiyorlar kiSad gerçi unutmak mümkün mü o sahneyi ve karakteri Aglama

Ah ah ben 3.bölümde cenazesini görecegimi düsündügümden 2.bölümde kaldim izleyemiyorum. cry O kadar dizi izledim bu kadar üzmedi.Ben mi duygusal oldum ne Huh
(14-03-2012, Saat: 16:54)february yazdı:
(13-03-2012, Saat: 21:47)jangarzu yazdı: Bende rüya olsun yada hastaneye kaldirilsin dedim ama Aglama Böyle mükemmel bir karakteri 2.bölümde çikarmalari çok saçma olmus.Diger bölümlerde yoklugunu unuttururlar umarim. Undecided
dizide sürekli adini aniyorlar unutmamiza izin vermiyorlar kiSad gerçi unutmak mümkün mü o sahneyi ve karakteri Aglama

Ah ah ben 3.bölümde cenazesini görecegimi düsündügümden 2.bölümde kaldim izleyemiyorum. cry O kadar dizi izledim bu kadar üzmedi.Ben mi duygusal oldum ne Huh

Ben söyle düsünüyorum; dizi ilk bölümlerinde bizi bu kadar sasirttiysa son bölümde daha da sasirtacak diye umuyorum. Yoksa yazik olmus derim o çilgin, özgür ruhlu karaktere. Smile
(14-03-2012, Saat: 17:13)soon yazdı:
(14-03-2012, Saat: 16:54)february yazdı:

Ben söyle düsünüyorum; dizi ilk bölümlerinde bizi bu kadar sasirttiysa son bölümde daha da sasirtacak diye umuyorum. Yoksa yazik olmus derim o çilgin, özgür ruhlu karaktere. Smile

Umarim dizinin sonu iyi olur. Yoksa vallahi de billahi de o senariste teeee Türkiyelerden mektup yazarim. Biggrin
Benim 2.bölümde saskinligim tavan yapti. cry Benim bünye daha fazla dayanamaz.Umarim tekrar sasirtacak bir bölüm olmaz. Kralgul

mls.mls ayni duygulari paylasiyoruz.Senariste teeee Türkiyelerden mektup yazarken bana da haber ver.Bende bir iki cümle yazacagim. Happy0064 Basroldeki çocuk sürmelinin ilham perisine asik olacak gibi bu çocugu biz nasil sevicez simdi Huh
Lee min ki bebegim nasil öldürürsünüz güzelim karakteri ya ilk defa nobuta wo produce'ta ki akira(yamapi) kadar sevecegim bi karakter çikmis karsima hem de dal ja's spring'te taniyip konusmasina gülüsüne bayildigim Lee min ki !!! siz öldürün çocugu ikinci bölümde insanliga sigar mi bu senaristleeeeeeeeer !!! Testere Aglama
[/align]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi