yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shut Up: Flower Boy Band / 꽃미남 밴드: 안구정화 (2012)
Güzel bir dizi. Smile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Uzun zamandir ilgimi çeken nadir dizlerden bir tanesi. En son üçüncü bölümü izledim. Bekledigimden daha da iyi, sasirtici ve bir o kadar güzel müziklere sahip. Umarim bu hizini ve farkini öteki bölümlerde de sürdürür. Smile

Resimler için tesekkür ederiz.
Müthis bir dizi. L'e bitiyorum zaten. Kalp
Paylasimlar için tesekkürler. Biggrin
...TAEMİN KiM MYUNG SOO...
Kore dizilerinden sikilmaya baslamistim, secret garden'dan sonra hiç bir dizi bu kadar sarmamisti beni.Super
Harika bir konu ve oyuncular. Biggrin Happy0064
Basrolü lie to me' den tanidik benim için, simdi nasil bu kadar dikkatimi cekebildi sasirdim kendime. Blush
Emegi geçen herkese tesekkürler.HeartOnay
Hyun Bin + Lee Seung Gi + Lee Min Ho + So ji Sub + Bi Rain
Uzun süredir izlemeyi düsünüyorum. Ilk bölümü izledim ve izlemeye devam edecegim. Zengin ve kibirli ögrenci rollünde yine Boys Over Flowers da hayran oldugum oyuncu var. Bir yerde de iyi çocuk olsun ama olmuyor böyle... Biggrin Yorumlarda ilk bölümde gruptan birinin ölecegini okumustum sanki. Huh Sürmeli çocuk demeyin bana en sampatik gelen çocuk ilk bölümlerde ölemez. cry
Uzun bir aradan sonra ilk defa bir diziyi bu kadar çok sevdim. O da sabahin köründe hüngür hüngür aglatti yahu beni. Sad 2 bölümde hatta 1.5 bölümde bir kisi bu kadar mi kendine baglar da aglatir. Aglama
(13-03-2012, Saat: 10:18)mls.mls yazdı: Uzun bir aradan sonra ilk defa bir diziyi bu kadar çok sevdim. O da sabahin köründe hüngür hüngür aglatti yahu beni. Sad 2 bölümde hatta 1.5 bölümde bir kisi bu kadar mi kendine baglar da aglatir. Aglama

Kesinlikle katiliyorum. Aglama Basrol olacak çocuk 2.bölümde öldü.Ilk bölümde iste benim yeni dizim demistim ama sürmeli öldü. Gerçekten 2 bölümde nasil baglandik da bu kadar üzüldük bende anlamis degilim. cry
Çok güzel bir dizi, tanitim için tesekkürler.

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi