SHINee'nin Lucifer adli sarkisi Number 1 TV - Youngo'da gösterime sunuldu. Kore sevdasi her yere yayiliyor... Bastaki konusmalari dikkatle dinleyin.
Iyi seyirler!...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
|
SHINee - Lucifer Number 1 TV'de
|
|
SHINee'nin Lucifer adli sarkisi Number 1 TV - Youngo'da gösterime sunuldu. Kore sevdasi her yere yayiliyor... Bastaki konusmalari dikkatle dinleyin. Iyi seyirler!...
Aa o ani çok iyi hatirliyorum.
![]() Yazindi hatta ben kuzenlerimdeydim sonra bana Ebru haber vermisti çikicaklar diye bütün gün number one açik kalmisti... ![]() Sonradan anladik ki 6'daymis bosuna beklemisim. ![]() Neyse 6 oldu Shinee çikti nedense aninda ayaga kalktim... ![]() Istek disi oldu ve kaldim öyle iste biraz geçtikten sonra tepinmeye basladim deli gibi... ![]() Kuzenim polisi armaya kalkti fazla abartmisim sanirim. Öyle yani o yüzden hiç unutmam o günü.
Ya NR1'de çiktigini biliyorum.
![]() Hiç denk gelmedim ama. ![]() Bir gün oturup sabahtan aksama kadar NR1 izleyecegim. ![]()
Ay gören beni deli sanardi cidden...
Ayaga kalkmis televizyonun dibine girmistim. ![]() Tesekkürler. ^^ You're the one i love
Taeminnie~ ^^
Paylasiminiz için tesekkürler keske haberim olsaydi izleme sansim olurdu.
Birkaç kere izlemistim. Tesekkür ederiz canim.
Bende bakiniyordum fansta, dedim bu konu eksik kalmis geç te olsa açalim dedim...
Ay evet insan görünce çildiriyor.
O an anlatilmaz yasanir bence.
O ani hiçbir zaman unutmayacagim. =] Konu için tesekkürler.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|