SHINee'nin Lucifer adli sarkisi Number 1 TV - Youngo'da gösterime sunuldu. Kore sevdasi her yere yayiliyor... Bastaki konusmalari dikkatle dinleyin.
Iyi seyirler!...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
SHINee - Lucifer Number 1 TV'de
|
SHINee'nin Lucifer adli sarkisi Number 1 TV - Youngo'da gösterime sunuldu. Kore sevdasi her yere yayiliyor... Bastaki konusmalari dikkatle dinleyin. Iyi seyirler!...
Aa o ani çok iyi hatirliyorum.
![]() Yazindi hatta ben kuzenlerimdeydim sonra bana Ebru haber vermisti çikicaklar diye bütün gün number one açik kalmisti... ![]() Sonradan anladik ki 6'daymis bosuna beklemisim. ![]() Neyse 6 oldu Shinee çikti nedense aninda ayaga kalktim... ![]() Istek disi oldu ve kaldim öyle iste biraz geçtikten sonra tepinmeye basladim deli gibi... ![]() Kuzenim polisi armaya kalkti fazla abartmisim sanirim. Öyle yani o yüzden hiç unutmam o günü. ![]()
Ya NR1'de çiktigini biliyorum.
![]() Hiç denk gelmedim ama. ![]() Bir gün oturup sabahtan aksama kadar NR1 izleyecegim. ![]()
Ay gören beni deli sanardi cidden...
Ayaga kalkmis televizyonun dibine girmistim. ![]() Tesekkürler. ^^ You're the one i love
Taeminnie~ ^^
Paylasiminiz için tesekkürler keske haberim olsaydi izleme sansim olurdu.
![]()
Birkaç kere izlemistim. Tesekkür ederiz canim.
![]()
Bende bakiniyordum fansta, dedim bu konu eksik kalmis geç te olsa açalim dedim...
![]()
Ay evet insan görünce çildiriyor.
![]()
O an anlatilmaz yasanir bence.
![]() O ani hiçbir zaman unutmayacagim. =] Konu için tesekkürler. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|