Gerçekten güzel bir filmdi. Bas karakterlerden biri olan hemsireyi Lady Han'a benzettim. Hem tip olarak ses tonu olarak ve karakteristik özellik olarak.
Ellerinize saglik...

Shadows in The Palace / 궁녀 (2007)
|
Gerçekten güzel bir filmdi. Bas karakterlerden biri olan hemsireyi Lady Han'a benzettim. Hem tip olarak ses tonu olarak ve karakteristik özellik olarak.
![]() ![]() ![]() ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
Çok az kaldi yakinda izleyecegim bu filmi. Konusu çok güzel. Korku filmi sevmem genelde ama bu film baska. Tanitim için tesekkürler...
![]()
Paylasim için tesekkürler.
![]()
Tesekkürler... Izlemeyi düsünüyorum, gizemli bir film.
![]() ♣ 2NE1 ♣
Bu filmi izlemem lazim.
![]()
Çok merak ettim filmi. Mutlaka izlemeliyim. Tesekkürler paylasimlar için.
![]()
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear ![]() You are my little apple Like the most beautiful cloud in the sky ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|