yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secret Garden/ 시크릿 가든 (2010)
Paylasim için çok tesekkürler, güzel bir konusu var.
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(12-09-2010, Saat: 18:11)hyun_bin yazdı: Dizi kadrosu degisti!!! Sevinçten aglayabilirim. Allahrazi

Ben de üzüntüden aglayabilirim. Dodgy Jang Hyuk'u izlemek istiyordum. Aglama Neyse Kezban hadi yine iyisin. bee Umarim izlerken kalp krizinden gitmezsin, eniste burnu havada gezen biriymis ayrica dizinin adi Gizli Bahçe neler çevirecek kim bilir. Abaza Hyun Bin için izlemesem bile Ha Ji Won için izlerim. :d
Kadro güzelmis, insallah izleriz. Paylasim için tesekkürler.
RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAHIN ADIYLA سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥
♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸ ______❀✿❀______ ¸.•´´¯)¸.•´´¯)♥
✿°° ❀✿❀ Allahım Seni Çok Seviyorum.... ❀✿❀ °° ✿
♥(_¸.•´´(_¸.•´´ ¯¯¯¯¯¯❀✿❀¯¯¯¯¯¯♥(¯`´•.¸(¯`´•.¸
♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥♥~♥~♥~♥

(12-09-2010, Saat: 21:40)*mygirl* yazdı:
(12-09-2010, Saat: 18:11)hyun_bin yazdı: Dizi kadrosu degisti!!! Sevinçten aglayabilirim. Allahrazi

Ben de üzüntüden aglayabilirim. Dodgy Jang Hyuk'u izlemek istiyordum. Aglama Neyse Kezban hadi yine iyisin. :img-bee: Umarim izlerken kalp krizinden gitmezsin, eniste burnu havada gezen biriymis ayrica dizinin adi Gizli Bahçe neler çevirecek kim bilir. Abaza Hyun Bin için izlemesem bile Ha Ji Won için izlerim. :d

Hep söylerim, Hyun Bin'e burnu havada, simarik bir hava çok yakisiyor. Çabuk yayinlansa da indirip izlesem. Biggrin
Kibirli kisilikse harika bir seyir beni bekliyor demektir. Biggrin Onun gicikligina bitiyorum ben zaten. Atkilic Tesekkürler paylasim için. Onay
"Onun gicikligina bitiyorum"... evet iste bu! Aradigim cevabi buldum. Smile Adam çok karizma ya.
Hyun'u artik izlemek istiyorum, biran önce... Çok özledim onu. Abaza Ilk Koreli askim ya. Abaza
My name is E.L.F.
Eminim ki güzel bir dizi. Kim var bu dizide güzel olmamasina imkan var mi, heyecanla bekliyoruz. Onay
Tanitim için tesekkürler. Onay
Meleğim. ♥
Key is my Oxygen
Key is my heart This- and..
Key is my everything!
Çok izlemek istiyorum, tesekkürler.

You Are Beautiful Boys Over Flowers Full House My Girl Worlds Within
I'm Sorry I Love You Goong A Love To Kill

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi