yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secret Garden/ 시크릿 가든 (2010)
Basroller süper zaten bir de Jae Bum var. Happy0064 Süper bir sey bu.
Tesekkürler bizim kiz. Opucuk
Oyuncu kadrosunu çok begendim. Onay Tanitim için tesekkürler Ayşe abla. Opucuk
Tanitim için tesekkürler hemso, oyuncu kadrosu güzelmis. Smile
SO Jİ SUB <3

Jang Hyuk mu? Abaza
Bu yil çok güzel diziler var, yetisemiyorum. Umarim eglencelidir. Smile Tesekürler Ayse abla.
(03-09-2010, Saat: 14:09)Lee Seung Hyo yazdı: Kibirli kisiligi bayanla tanistiktan sonra degisir ha! Abaza
Paylasim için tesekkürler Ayse abla. Alkis
Öyle olmus. Abaza Tanitim için tesekkürler Ayse hanim. Biggrin Gizli bahçende bulusmak üzere. hysterical
Ayse ablam bu diziyi tanitir da ben izlemez miyim hiç. Jang Hyuk gibi bir yakisikli varsa bir de hiç kaçirilmaz. Smile Abaza
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Ayse'cigim güzel bir dizi daha açmissin. Oyuncular tanidik, konu romantik daha ne isteriz. Onay Zaten iki kutup arasindaki çekisme her zaman komik ve güzel olmustur degil mi? Abaza
Canim ellerine saglik. Opucuk
Bu güzel tanitim için tesekkürler Ayse abla. Biggrin
Dizi kadrosu degisti!!!

SBS'de yayinlanacak olan "Secret Garden" adli dizide oynamasi beklenen Aktör Jang Hyuk, ajansinin açikladigi bazi nedenlerden dolayi kadrodan ayrilmistir. Yerine dizide basrol oyuncusu olarak Hyun Bin seçilmistir.
Dizide bayan basrol olarak Hyun Bin'e Ha Ji Won eslik edecek.

"Secret Garden" 1 yil aradan sonra Hyun Bin'in tekrar dönüsünü simgeliyor. En son 2009 yilinin ortalarinda "Friend, Our Legend" adli dramada rol almisti.

"Lovers in Paris" ile "On Air" dizilerinin yapimcisi Sin Woo-cheol ve senaristi Kim Eun Sook bu projede tekrar bulustu.

2PM grubu eski lideri Jay Park'in dizide basarili bir sarkici rolünü oynamasi bekleniyordu fakat yapimcilar son anda fikir degistirip Park'i kadrodan çikardi.

Haberin Ingilizcesi:

Actor Hyeon Bin has been cast as the new male lead of upcoming SBS TV series "Secret Garden", replacing Jang Hyeok who has pulled out from the show for reasons relating to his agency.

An official with the drama told Asia Economic on Tuesday that Hyeon Bin will take on the role of a finicky heir to a conglomerate in the fantasy melodrama also set to star actress Ha Ji-won as a stunt woman.

"Secret Garden" will mark Hyeon Bin's return to the small screen in a year -- his last acting gig was in drama "Friend, Our Legend" in mid-2009.

While the upcoming show has attracted attention for its creators -- producer Sin Woo-cheol and scenarist Kim Eun-sook, the mastermind duo behind hit shows "Lovers in Paris" and "On Air" -- it has raised eyebrows in regards to its casting.

Jay Park, the leader of former boy band 2PM, was in talks with producers to play the role of gifted singer in the show but negotiations fell through at the last moment. A replacement has yet to be found.

Sevinçten aglayabilirim! Allahrazi
Basrole Hyun Bin'in geçmesine çok çok sevindim. Bende onun için izleyebilirim bu diziyi. Smile Hyun Bin'le çok daha güzel olacak bu dizi. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi