yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) ile İlgili Düşünceler ve Genel Bilgiler
ya ben bu sabah izledim bi bölümünü çok güzeldi veliaht prens gerçekten akilli ama benim favorim daysu (nasi yazildigini bilmiyorum Smile ) keske kiz da onu sevseydi,cnm ya bu koreli erkeklerin aglamalarina üzülmelerine ask acisi çekmelerine dayanamiyorumAglamaBiggrin Biggrin Biggrin
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

(03-12-2008, Saat: 19:16)hasibe yazdı: ya ben bu sabah izledim bi bölümünü çok güzeldi veliaht prens gerçekten akilli ama benim favorim daysu (nasi yazildigini bilmiyorum Smile ) keske kiz da onu sevseydi,cnm ya bu koreli erkeklerin aglamalarina üzülmelerine ask acisi çekmelerine dayanamiyorumAglamaBiggrin Biggrin Biggrin

Yazilisi-Dae Soo Park..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Bu diziyi bu kadar sevecegim, ufacik bir rolde yer alan bir karakterini bile bu kadar arastirabilecegim gerçekten aklima gelmezdi, bir kez daha hayran kaldim tarihsel kore dizilerineAlkis Harika! Saniyorum Dae Jang Geum(Saraydaki Mücevher)den sonra Korede tarihsel dizilerin çekimi artti , keske bizde de böyle bir sey olsa ya...
sarayin rüzgari harika bir dizi gerçekten bir bölümünü bile kaçirmiyorum reesmen bagimlisi oldum
oyuncularida çok iyi zatenSmile
bu diziyi ömrüm boyunca unutmucam..üstümde o kadar tsir birakti ki anlatamam...herseyin gerçekte de yasanmis olmasi beni daha çok baglamisti diziye...
çok güzel bir dizi
Çok ama çok güzel bir diziydi keske hiç bitmeseydi ama herseyin bir sonu oldugu gibi bununda bir sonu var... Bu dizinin o kadar çok etkisinde kaldim ki... umarim yine bunun kadar güzel diziler yayinlanir...
İnandığınız gibi yaşamazsanız, Yaşadığınız gibi inanırsınız...

[Resim: yeniresimfc6.png]
Yi San Fan Club
ben okul yüzünden takip edemedigimiz dizi hakkinda kötü veya iyi diye yorum yapamam aslinda bana çok itici geliyordu çünkü d. prensi gibi modern bir dizinin ardindan tarih dizisini kaldirmamam diye düsünüyordum.öylede oldu zaten ama çevremdekiler hep çok güzel diyordu yani ben onlarin yalancisiyim güzelmis yani BiggrinBiggrin ama benim için en iyi tarih dizisi saraydaki mücevherdi kimsede öyle bir dizinin yerini tutamaz bence Biggrin
paylasim için tesekkürler.gerçekten çok süper dizi hayran oldum.korelilerin tüm dizileri süper oluyorOnayOnay
hayatimda zledigim en güzel dizi.
yönetmeninden oyuncusuna senaryosuna kadar kusursuz yapilmis muhtesem bir dizi. izleyenlerin hayata bakisini degistirecek bu mutesem diziyi yapanlari tebrik ediyorum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi