Yorumları: 294
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
60
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!
Yorumları: 475
Konuları: 12
sarayin rüzgari harika bir dizi gerçekten bir bölümünü bile kaçirmiyorum reesmen bagimlisi oldum
oyuncularida çok iyi zaten
Yorumları: 749
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
86
bu diziyi ömrüm boyunca unutmucam..üstümde o kadar tsir birakti ki anlatamam...herseyin gerçekte de yasanmis olmasi beni daha çok baglamisti diziye...
Yorumları: 10
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
1
Çok ama çok güzel bir diziydi keske hiç bitmeseydi ama herseyin bir sonu oldugu gibi bununda bir sonu var... Bu dizinin o kadar çok etkisinde kaldim ki... umarim yine bunun kadar güzel diziler yayinlanir...
İnandığınız gibi yaşamazsanız, Yaşadığınız gibi inanırsınız...
Yi San Fan Club
Yorumları: 23
Konuları: 0
ben okul yüzünden takip edemedigimiz dizi hakkinda kötü veya iyi diye yorum yapamam aslinda bana çok itici geliyordu çünkü d. prensi gibi modern bir dizinin ardindan tarih dizisini kaldirmamam diye düsünüyordum.öylede oldu zaten ama çevremdekiler hep çok güzel diyordu yani ben onlarin yalancisiyim güzelmis yani

ama benim için en iyi tarih dizisi saraydaki mücevherdi kimsede öyle bir dizinin yerini tutamaz bence
Yorumları: 231
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
155
hayatimda zledigim en güzel dizi.
yönetmeninden oyuncusuna senaryosuna kadar kusursuz yapilmis muhtesem bir dizi. izleyenlerin hayata bakisini degistirecek bu mutesem diziyi yapanlari tebrik ediyorum.