30-12-2008, Saat: 22:50
bu bölüm harika olcak gibi.
ya hastayim bu dizinin
ya hastayim bu dizinin

Love......Love...........Love................
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 58.Bölüm
|
30-12-2008, Saat: 22:50
bu bölüm harika olcak gibi.
ya hastayim bu dizinin ![]()
Love......Love...........Love................
30-12-2008, Saat: 22:55
(30-12-2008, Saat: 22:48)lady yoon yazdı: 57. bölüm bittiginde hadi be kraliçe söylemis ol didim içimden demek söylememis ha!!!ama won bin in foyasi ortaya çikti ya içimin yaglari eridi...müstahak ona!!!kraliçeye önce hava atip,sonra iftira edecedin bide bunlar yanina kalacadi ...hadi yaa...ölümü haketmedi ama...abisinin de basini yakti...neyse fazla taktim won bin e.e çok dolmusum ona karsi...paylasim için tesekkür ederim Yok detaylari anlatmadi...Sadece kendisinin verdigi çayi dgeil baska çayi içtigini söylemis.
Hakkınızı helal edin. ~
30-12-2008, Saat: 23:01
(30-12-2008, Saat: 22:37)sunshine yazdı:(30-12-2008, Saat: 22:33)melissaa yazdı: Ana kraliçe Hye Bin'in olanlari ögrenmesi çok iyi olmus..Ona çok sevindim.. Won-Bin'de cariyelik hakkini kaybetsin artik..Won Bin'in de bir hastaligimi var ki?? Özetin sonunda bilincini kaybediyor yaziyordu.. Merak ettim Hmm anladim sagol.. Büyük ve çok önemli bir yalan söyledi.. Eee hastaligi da çeksin artik ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
30-12-2008, Saat: 23:04
süper bi bölüm bizi bekliyo
![]() en sonunda cadidan kurtuluyoruz en sonunda kraliçemizin suçsuz oldugu anlasildi ya çok mutluyum özür dilesin tabi kaç yillik gelinini tanimadi mi pis ona da sinir oluyorum bu suikast bana göre de anakraliçenin(eski kraliçe) isi olabilir ama bi taraftan da yisanin güvenini kazanipsonra faaliyete geçecegini sölemisti o yüzden bu isi de kendi lehine çevirebilir diye düsünüyorum My Girl Fan Club
Boys Over Flowers Fan Club You're Beautiful Fan Club Personal Preference Fan Club Lee Seung Hyo (Alcheon) Fan Club
30-12-2008, Saat: 23:13
ayyyy çoook heycanliii
![]()
30-12-2008, Saat: 23:58
etme-bulma dünyasi diye bosuna dememisler
![]() hong yine yanlis yapti! ![]() jang bo'nun iyilesmesine sevindim ![]() özet ve resimler icin cok tesekkürkler sunshine ![]() 사랑해 지훈아 Bi Rain Fan Club
evet ya iste bu tatli kraliçenin masum oldu ortaya çikti sonunda çok rahatladim
![]()
31-12-2008, Saat: 1:01
demek sonunda kötü ruhlu cariyeden kurtulduk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
31-12-2008, Saat: 1:04
Özet ve resimler için sagol Tugbacim
![]() (30-12-2008, Saat: 22:37)sunshine yazdı:(30-12-2008, Saat: 22:33)melissaa yazdı: Ana kraliçe Hye Bin'in olanlari ögrenmesi çok iyi olmus..Ona çok sevindim.. Won-Bin'de cariyelik hakkini kaybetsin artik..Won Bin'in de bir hastaligimi var ki?? Özetin sonunda bilincini kaybediyor yaziyordu.. Merak ettim Ölecek galiba neyseki hersey düzeldi. Canim kraliçem ya dünyanin en iyi insani ![]() Özet ve resimler için tesekkürler Tugba... •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」 |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|