yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayın Rüzgarı (Yi San) 58.Bölüm
(30-12-2008, Saat: 21:52)sunshine yazdı: [Resim: 13485713xk9.png]
[Resim: 80363636fd4.png]

Cariye Won Bin çok tehlikeli idi,neyseki özeti okudum ve biraz rahatladim..
Tesekkürler Tugba özet ve resimler için..Smile
Song II Gook Ve Papatya

Tesekkürler.
7. mesajda 3. ve 4. sirada görünen genç adam
Hakkınızı helal edin. ~
Ana kraliçe Hye Bin'in olanlari ögrenmesi çok iyi olmus..Ona çok sevindim.. Won-Bin'de cariyelik hakkini kaybetsin artik..Won Bin'in de bir hastaligimi var ki?? Özetin sonunda bilincini kaybediyor yaziyordu.. Merak ettim Biggrin
Özet ve resimler için tesekkürler Tugba Alkis Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Ya kiyamam yaa.

özet resimlerin sonundan anladigim kadariyla won-bin ölücek...(bu sonu hak etmisti).bencede suikast eski kraliçenin isi gibi geliyor ama eminde degilim.bence basbakan yardimcisi noron olmasiyla beraber iyi biri sayilabilir sadece karsit fikirli oldugu için kötü görünüyor en azindan krala karsi öldürme niyeti tasimiyor.ayrica sekreter hong kardesi ölürse bunun acisini ihanetle çikarmayi düsünecek onun sadakatsizligi bu sebeple baslayacak diye düsünüyorum. songena ve karaliçeye gelince onlar için söylenecek tek sey ikiside birer melek...
(30-12-2008, Saat: 22:33)melissaa yazdı: Ana kraliçe Hye Bin'in olanlari ögrenmesi çok iyi olmus..Ona çok sevindim.. Won-Bin'de cariyelik hakkini kaybetsin artik..Won Bin'in de bir hastaligimi var ki?? Özetin sonunda bilincini kaybediyor yaziyordu.. Merak ettim Biggrin
Özet ve resimler için tesekkürler Tugba Alkis Onay

Yagmurda af töreni yapiyor ya ondan hastalanmis.
Hakkınızı helal edin. ~
en azindan kraliçenin suçsuz oldugu çikmis ortaya sevindim bunaSmile
güzel bir bölümdü kraliçe dizinin sonlarina dogru çok güzel konustu wonbinle acaba yarin neler olacak :atkilinc:

57. bölüm bittiginde hadi be kraliçe söylemis ol didim içimden demek söylememis ha!!!ama won bin in foyasi ortaya çikti ya içimin yaglari eridi...müstahak ona!!!kraliçeye önce hava atip,sonra iftira edecedin bide bunlar yanina kalacadi ...hadi yaa...ölümü haketmedi ama...abisinin de basini yakti...neyse fazla taktim won bin e.e çok dolmusum ona karsi...paylasim için tesekkür ederim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi