yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 4. Bölüm
(26-06-2009, Saat: 15:07)kiday baksi yazdı: Jang Geum tüm eziyetlere ragmen basardi...Alkis

Evet... Alkis Jang Geum'un yanina gelen kizda iyi biriymis... Onay Yarismada hep kazanan kiz mi o yoksa...

(26-06-2009, Saat: 15:43)butterfly7 yazdı:
(26-06-2009, Saat: 15:07)kiday baksi yazdı: Jang Geum tüm eziyetlere ragmen basardi...Alkis

Evet... Alkis Jang Geum'un yanina gelen kizda iyi biriymis... Onay Yarismada hep kazanan kiz mi o yoksa...

evet bütün yarismalari kazanan geum young o...
çok güzeldi ya çok özlemisim diziyi ... 4. bölümden sonrasini hatirliyorum ama yinede izliycem çok güzel uzun zamandir böyle heycanla bir dizi izlememistim çok güzel oldu ...

Just Feel Better
Jang Geum her türlü zorlugun üstesinden geldi. daha küçüklügünden belliymis onun basarili oldugu Biggrin
Güzel bir bölümdü Smile Zavalli Jang Geum'a bütün bulasiklari yikattilar Ofkeli Youngroda o zaman bile kötü Ofkeli
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
çok güzel bir bölümdü Smile fakat en çok hosuma giden saray lady lerinin gelip egitim gören küçükleri sinav ederken ilk çikan küçügün yasi soruldugunda Biggrinparmaklariyla dördü göstermesi çok sekerdii SmileSmile tesekkürler özet ve resimler için..
Yavrum benim ya. Ne kadar tatli bir sey o öyle. Çok azimli, ileride basarili olacagi kesin. Begendim galiba ben bu diziyi. Izlemeye devam.
[Resim: O2MB0V.jpg]
Img-help 
(05-05-2008, Saat: 20:12)sunshine yazdı:
ase_chan yazdı:
yasemince yazdı:
canan yazdı:
Dae Sang yazdı:[Resim: b57.jpg]

Bu fotograftaki ilk kiz Jang Geum'un kizi mi??

banada oyle geldi.
evet jang geum'un kizi.

Evet dizinin ilk bölümlerinde küçük lady adaylarindan biriydiBiggrinBiggrin

ya jang geum kizi kim ben hiç bise anlamadim beni aydinlatirsaniz sevinirimOnay
)))_-BoYs OvEr FlOwErS-zOrAkİ pReNs-DüŞlErİmİn PrEnSi-DeNiZlEr İmPaRaToRu-MuHtEşEm KrAlİçE-SaRaYdAkİ mÜcEvHeR-_((( [size=xx-large][/size] İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.
(26-06-2009, Saat: 17:16)chagmaperis yazdı:
(05-05-2008, Saat: 20:12)sunshine yazdı:
ase_chan yazdı:
yasemince yazdı:
canan yazdı:
Dae Sang yazdı:[Resim: b57.jpg]

Bu fotograftaki ilk kiz Jang Geum'un kizi mi??

banada oyle geldi.
evet jang geum'un kizi.

Evet dizinin ilk bölümlerinde küçük lady adaylarindan biriydiBiggrinBiggrin

ya jang geum kizi kim ben hiç bise anlamadim beni aydinlatirsaniz sevinirimOnay
Kizinin adi Sona,resimdeki ilk kiz.Son bölümde izleyecegiz.Ayni Jasng Geum ile annesi arasinda geçen seyler olacak.Zavalli kiz!..Alttakiler de o.

[Resim: changjin2wu1.jpg]

[Resim: A4183917-12-1.jpg]
[Resim: s3.jpg]
[Resim: s6.jpg]
Abracadabra da irwojyeora..
Arkadaslar gifi olanlar koysun bu arada herkes jang geum un kzindan bahsedio o kim bu benim saraydaki mücevheri ilk seyredisimPisman
)))_-BoYs OvEr FlOwErS-zOrAkİ pReNs-DüŞlErİmİn PrEnSi-DeNiZlEr İmPaRaToRu-MuHtEşEm KrAlİçE-SaRaYdAkİ mÜcEvHeR-_((( [size=xx-large][/size] İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi