yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 4. Bölüm
ben cuma günleri olmamasina sevindim
benim osaatlerde isim oluyor
o yüzden tv izliyemiyorum
eger trt senin dedigin gibi yapmissa en iyisini yapmis bence

jumong seni unutmayacağız
ase_chan yazdı:
yasemince yazdı:
canan yazdı:
Dae Sang yazdı:[Resim: b57.jpg]

Bu fotograftaki ilk kiz Jang Geum'un kizi mi??

banada oyle geldi.
evet jang geum'un kizi.

Evet dizinin ilk bölümlerinde küçük lady adaylarindan biriydiBiggrinBiggrin
Hakkınızı helal edin. ~
resimler için tesekkrüerl resimdeki kizlara acidim Sad
saat 2 buçuktan itibaren meltem tv de izlemeye basladim. izledigim ilk bölümüydü. baslarda bisey anlamadan izlesemde yi san'a benzeyen kiyafetleri ile beni epey cezbetti.

seyrettigim ilk bölümden anladigim kadariyla, sarayin rüzgarinda nasil ki korelilerin resim sanati ön planda ise burda da mutfak kültürleri ile karsimizdalar.

sevdim dogrusu, zaten koreliler önümüze dizi koysunlar ne olursa farketmez izleriz bizSmile
Of ya sinir oluyorum Ofkeli Lady Han'in gerçekleri ögrenmesi ooo.Simdi pot kirmadan yazabilirsem ne mutlu banaBiggrin Bu Jang Geum'da ne çekiyor be Aglama Hiç acimalari yok bu saraydaki kadinlarin Ofkeli El kadar çocuga saatlerce eziyet yaptiriyorlar Ban Bu arada söylemeden edemiycem Yeon-Saeng küçükken(bence)çok çirkin Aglaelsalla Büyüyünce çok muhtesem bir bayan olmus ama Smile Onay
yine güzel bir bölümdü
jang geum daha bu yaslarda bile çok yetenekli büyüyünce ayni dizinin ismi gibi sarayin mücevheri olacak..
[quote='kiday baksi' pid='96144' dateline='1200446578']

Saraydaki Mücevher 4.Bölüm Özeti

[Resim: 4-11.jpg]

Herkese iyi seyirler...
(22-05-2009, Saat: 22:58)ji-lee yazdı: Of ya sinir oluyorum Ofkeli Lady Han'in gerçekleri ögrenmesi ooo.Simdi pot kirmadan yazabilirsem ne mutlu banaBiggrin Bu Jang Geum'da ne çekiyor be Aglama Hiç acimalari yok bu saraydaki kadinlarin Ofkeli El kadar çocuga saatlerce eziyet yaptiriyorlar Ban Bu arada söylemeden edemiycem Yeon-Saeng küçükken(bence)çok çirkin Aglaelsalla Büyüyünce çok muhtesem bir bayan olmus ama Smile Onay

Lady Han'in gerçegi ögrenmesinin geç olacagindan korkuyordum bende, yorumundan anlasilana bakilirsa öyle olacak... :img-cray: Çok merak ettim bu bölümü...

Özet için tesekkürler... Smile

Jang Geum tüm eziyetlere ragmen basardi...Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi