25-06-2009, Saat: 15:59

Konuyu Oyla:
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 3.Bölüm
|
25-06-2009, Saat: 16:01
Cevaplariniz için tesekkürler.
Bu dizide güzele benziyor.Izleyecek gibi görünüyorum ![]() Jumong'dan farki saraydan çok saray görevlileri ile ilgili sanirim.Öyle anladim dizinin gidisatini...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
25-06-2009, Saat: 16:04
geç bile kaldin anatoliana çok begeneceksin
![]()
25-06-2009, Saat: 16:14
Çooooooooook tatli bir kiz ya. Yanaklarini isirmak geldi içimden. Ama bi cadi kiz var ki o bayagi çektirecek gibi geliyor Jang Geum'a
![]()
25-06-2009, Saat: 16:20
jumongdan sonra baska kore dizisi izlemem diyordum ama bu dizi harika. kore dizileri favorilerim arasinde 2.siraya yerlesti
Krali bile özlemisim
![]() ![]()
Some of you may remember me...
25-06-2009, Saat: 19:58
25-06-2009, Saat: 20:03
sanirim bu eski dizi diye özetlerde eski jumongun ki gibi hem büyük hemde daha ayrintili bir özet bulma sansimizi yok mu? burdan ilgililere sesleniyorum...
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
25-06-2009, Saat: 23:26
Küçük Jangeum çok tatliymis.Bugünde çok sevimliydi.Nihayet saraya girdi.
Bence kralin sakalli hali daha iyi sakalsiz çok küçük gösteriyo sakalli daha olgun
![]() ••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑•• Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity •●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi