yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 3.Bölüm
(25-06-2009, Saat: 15:46)Anatoliana yazdı: Son yarim saatini izleyebildim.

Arkadaslar bu küçük cangema ne zaman büyüyecek bileniniz var mi?

yanlis hatirlamiyorsam jang geum 5. bölümün sonunda kosuyor ve büyüyor Smile 6. bölümde onu büyümüs olarak görecegiz..
Cevaplariniz için tesekkürler.

Bu dizide güzele benziyor.Izleyecek gibi görünüyorum Gozlukgulmek

Jumong'dan farki saraydan çok saray görevlileri ile ilgili sanirim.Öyle anladim dizinin gidisatini...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

geç bile kaldin anatoliana çok begeneceksin Onay
Çooooooooook tatli bir kiz ya. Yanaklarini isirmak geldi içimden. Ama bi cadi kiz var ki o bayagi çektirecek gibi geliyor Jang Geum'a
[Resim: O2MB0V.jpg]
jumongdan sonra baska kore dizisi izlemem diyordum ama bu dizi harika. kore dizileri favorilerim arasinde 2.siraya yerlesti
Krali bile özlemisim Abaza Sakalsiz hali daha güzel bence kralin Onay
Some of you may remember me...
(25-06-2009, Saat: 18:31)eli yazdı: Krali bile özlemisim Abaza Sakalsiz hali daha güzel bence kralin Onay

bende çok özlemisim krali amma yakisikli adammis yaa Onay
ya jang geumada bayagi bi çekecegi varr o kizlardan yanii
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
sanirim bu eski dizi diye özetlerde eski jumongun ki gibi hem büyük hemde daha ayrintili bir özet bulma sansimizi yok mu? burdan ilgililere sesleniyorum...
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
Küçük Jangeum çok tatliymis.Bugünde çok sevimliydi.Nihayet saraya girdi.
[Resim: specialsignal2.jpg]
TÜM GERÇEK AŞKLAR MUCİZELER YARATIR.

Bence kralin sakalli hali daha iyi sakalsiz çok küçük gösteriyo sakalli daha olgun Onay

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi