yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saraydaki Mücevher (Dae Jang Geum) 3.Bölüm
Son yarim saatini izleyebildim.

Arkadaslar bu küçük cangema ne zaman büyüyecek bileniniz var mi?
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

bu kizin babasi öldü mü yoksa hapiste mi
yeniden izlemek süper ya ben baya bir bölüm izlememisim heralde çünkü 3. bölümüde hatirlayamadim sanki yepyeni bir dizi izliyor gibi oldum ...

Just Feel Better
(25-06-2009, Saat: 15:46)berksancan03 yazdı: bu kizin babasi öldü mü yoksa hapiste mi

Öldü...

(25-06-2009, Saat: 15:48)butterfly7 yazdı:
(25-06-2009, Saat: 15:46)berksancan03 yazdı: bu kizin babasi öldü mü yoksa hapiste mi

Öldü...

Eski kraliçeyi öldüren muhafizlarin arasindaydi o yüzden öldürdüler Aglaelsalla
sagol
annesin arkadasi layd han la karsilasdi cangema güzel bir bölümdü
(25-06-2009, Saat: 15:46)Anatoliana yazdı: Son yarim saatini izleyebildim.

Bilen yok sanirim.Kendim arastiririm artik.

Anlayamadigim tek nokta kralin bir esyasi olmak için neden bu kadar istekli olunur?Bir de herkes lady olamazmisBiggrin Hayatlari ellerinden alindiktan ve bakimli bir köle olmaktan sa yerin dibine batsin öyke statü.Kore gibi bir yerde özgür bir köylü olmak bile böyle lady olmaktan daha güzeldir bence.Smile

Simdi cangema hiç evlenemeyecek mi?Bir de okadar ugrasacak orta sinif soylu bir köle olmak için.Acidim kiza...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(25-06-2009, Saat: 15:53)Anatoliana yazdı:
(25-06-2009, Saat: 15:46)Anatoliana yazdı: Son yarim saatini izleyebildim.

Anlayamadigim tek nokta kralin bir esyasi olmak için neden bu kadar istekli olunur?Bir de herkes lady olamazmisBiggrin Hayatlari ellerinden alindiktan ve bakimli bir köle olmaktan sa yerin dibine batsin öyke statü.Kore gibi bir yerde özgür bir köylü olmak bile böyle lady olmaktan daha güzeldir bence.Smile

Simdi cangema hiç evlenemeyecek mi?Bir de okadar ugrasacak orta sinif soylu bir köle olmak için.Acidim kiza...

Kurallar öyle tüm ladyler kralin mali Smile Ileri bölümlerde tüm sorularinia cevap bulacaksiniz Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Anatoliana Yazilan:
Son yarim saatini izleyebildim.

Anlayamadigim tek nokta kralin bir esyasi olmak için neden bu kadar istekli olunur?Bir de herkes lady olamazmis Hayatlari ellerinden alindiktan ve bakimli bir köle olmaktan sa yerin dibine batsin öyke statü.Kore gibi bir yerde özgür bir köylü olmak bile böyle lady olmaktan daha güzeldir bence.

hatirladigim kadariyla 4 yada 5. bölümde büyüyor Anatoliana cangema annesinin vasiyeti üzerine oraya gidiyor.ilerdeki bölümlerdede intikam için kaliyor izleyince daha iyi anlarsin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi