Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
Son yarim saatini izleyebildim.
Arkadaslar bu küçük cangema ne zaman büyüyecek bileniniz var mi?
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 945
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
94
bu kizin babasi öldü mü yoksa hapiste mi
Yorumları: 2,790
Konuları: 127
Teşekkür Puanı:
285
yeniden izlemek süper ya ben baya bir bölüm izlememisim heralde çünkü 3. bölümüde hatirlayamadim sanki yepyeni bir dizi izliyor gibi oldum ...
Yorumları: 2,762
Konuları: 69
Teşekkür Puanı:
559
annesin arkadasi layd han la karsilasdi cangema güzel bir bölümdü
Yorumları: 1,169
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
98
(25-06-2009, Saat: 15:46)Anatoliana yazdı: Son yarim saatini izleyebildim.
Bilen yok sanirim.Kendim arastiririm artik.
Anlayamadigim tek nokta kralin bir esyasi olmak için neden bu kadar istekli olunur?Bir de herkes lady olamazmis

Hayatlari ellerinden alindiktan ve bakimli bir köle olmaktan sa yerin dibine batsin öyke statü.Kore gibi bir yerde özgür bir köylü olmak bile böyle lady olmaktan daha güzeldir bence.
Simdi cangema hiç evlenemeyecek mi?Bir de okadar ugrasacak orta sinif soylu bir köle olmak için.Acidim kiza...
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
Yorumları: 2,046
Konuları: 49
Teşekkür Puanı:
185
Anatoliana Yazilan:
Son yarim saatini izleyebildim.
Bilen yok sanirim.Kendim arastiririm artik.
Anlayamadigim tek nokta kralin bir esyasi olmak için neden bu kadar istekli olunur?Bir de herkes lady olamazmis Hayatlari ellerinden alindiktan ve bakimli bir köle olmaktan sa yerin dibine batsin öyke statü.Kore gibi bir yerde özgür bir köylü olmak bile böyle lady olmaktan daha güzeldir bence.
Simdi cangema hiç evlenemeyecek mi?Bir de okadar ugrasacak orta sinif soylu bir köle olmak için.Acidim kiza...
hatirladigim kadariyla 4 yada 5. bölümde büyüyor Anatoliana cangema annesinin vasiyeti üzerine oraya gidiyor.ilerdeki bölümlerdede intikam için kaliyor izleyince daha iyi anlarsin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB