yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princess Hours(Goong) / 궁
Evet çok süper bir dizi çok seviyorum herkesin izlemesini tavsiye ediyorum.

Süper bir dizi.Hiç kaçirmadan izledim en basindan.Çok güzel.Yarini sabirsizlikla bekliyorum...
Çok güzel bir dizi, Trt sayesinde ilk bölümden beri izleyebiliyorum. Ama ben dublajli film ve dizileri izlemeyi sevmiyorum, yanlis çeviriler ve dublajla iyi yansitilamayan konusmalar oldugunu düsünüyorum o yüzden bir süre sonra eger imkan bulursam bir de orjinal dilinde izlemek istiyorum.
[Resim: joojihoonwz1qn9.jpg]
Çok harika çok eglenceli bir dizi ama sadece 24 bölümcük keske daha uzun olsaydi. En sevdigim dizi Kore dizileri süper ya.
Bende hiç kaçirmadan izliyorum.
Evet çok güzel bir dizi.
Adımın geçtiği bütün fanlar^^
Arkadaslar bu dizinin 17. bölüme kadar altyazisi var mi? Ben de 9. bölüme kadar var. Eger varsa nereden bulabilecegimi söyler misiniz? Gerçekten çok güzel bir dizi ve orjinal dilde izlemek çok baska oluyor.
Simdiden tesekkürler.
Arkadaslar yanlis görmediysem yarin dizimiz yok. Olimpiyat maçi var. Üzgünüm Sad
KUSURSUZ VE MÜKEMMEL OLMAYI BAŞKALRINA BIRAKIN...
NE OLDUĞUNUZU KİM OLDUĞUNUZU DÜŞÜNÜN VE BULUNDUĞUNUZ HALDEN MUTLU OLUN SONUÇ OLARAK DAHA RAHAT OLACAKSINIZ...
(...paul Wilson)
Daha dikkatli bakarsan 17:50 de dizimizi yayinladiklarini görürsün.
♪ ☆「C.N Blue Fan Club」 ♪ ☆ (¯`·.¸¸.·>>"Mischievous Kiss Fan Club / Mischievous Kiss Sevenler Kulübü"<<·.¸¸.·´¯) ✿ ||Secret Garden Fan Club/Secret Garden Sevenler Kulübü|| ✿ ๑۩۩ My Princess Fan Club ๑۩۞۩๑ My Princess Sevenler Kulübü ۩

Bence bu dizi çok güzel. Izlemeye basladigim günden beri hastasiyim. Oyunculari da çok sempatik buluyorum hepsi birbirinden tatli. Keske hiç bitmese ve keske oyuncularla tanisme imkanim olsa bunu inanilmaz derecede çok istiyorum. Özelliklede Kim Jeong Hoon'la tanismayi isterdim.
Sansa bak güzel dizimiz yayinlandi.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi