yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Princess Hours(Goong) / 궁
Her bölümünü ilgiyle izledigim çok güzel bir dizi. En sevdigim dizilerden biri...Ayrica çok komikBiggrin
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
Yoon Eun Hye Fan Club
~Coffee Prince Fan Club~
Diziyi bir arkadasim söyledi. Trt'de baslamis diye ama zaten 10. bölüme filan gelmis bende hafta sonu indirdip izleyim dedim merak merak en sonunda 16. bölümü de izledim bitti 2 günde tükettim yaa.

Simdi çok heyecanli br yerde kaldi burda alt yazilari çeviren arkadasa çok tesekkür ediyorum eline saglik özellikle parantez içi yorumlarina bayildim devamini da hasretle bekleriz.
[Resim: bellsedmix.gif]
Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir VAMPİRDİ...İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı KANIMA susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona AŞIK olmuştum.

TWİLİGHT
Ikisi birbirine çok yakisiyor ya.
Arkadaslar 17. bölüm alt yazisi var mi acaba ?
Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir VAMPİRDİ...İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı KANIMA susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona AŞIK olmuştum.

TWİLİGHT
Eymasar arkadas bitmek üzere demisti, kendisi çeviriyordu. Keske o bölümü bitirip bize haber verse.
24 bölüm olmasi kötü..Smile ama tadi kisa olunca çikar..
Izledigim ilk Kore dizisi bu olacak. Ilk bölümleri kaçirdim ama olsun çok güzel bir dizi bence.
Dizinin tekrar bölümleri saat kaçta bilen var mi? Kesin olarak izleyen ben saat 3 de ve 4 de baktim ama yoktu tekrar bölümleri saat kaçta bilen varsa söyleyebilrse tesekkürler Smile
Valla tv programinda 4.10 gözüküyor...

Sevgili Eymesar 17. bölümü çevirdin mi acaba ahh ahh emraktan ölecegim. Valla simdi Trt1'de baktim da bu dublajla izlemek hiç istemiyorum seslerine alismisim misal prensesin o bicir bicir sesine kalin bir ses koymuslar hiç hos olmamis dogrusu.

----------------------------------------------------------------

Hangi resimleri soruyorsun anlamadim ama googleda yazip görsellerde ara yapiyorum ben bir resim aradigimda yada resim upload sayfalarina aratiyorum.

TWİLİGHT
Müthis harika çok çok güzel bir dizi herkese siddetle tavsiye ederim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi