27-08-2009, Saat: 13:07
Beni Kore'yle tanistiran dizi.Paylasim için tesekkürler.

Princess Hours(Goong) / 궁
|
27-08-2009, Saat: 13:07
Beni Kore'yle tanistiran dizi.Paylasim için tesekkürler.
![]()
Kore'ye olan askim bu dizi sayesinde basladi.Etkisinden kurtulamiyorum.Izledigim bölümler rüyama giriyor yani birkaç defa daha izlemis gibi oluyorum.Herkese siddetle tavsiye ederim
![]() ![]()
B2★ST is the BEST
![]() ◆ in the CUBE ~ ▪▪ ▪▪ ![]() ![]() Senin ne olduğun hiç önemli değil. Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın. Ve ben; O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
Resimleri paylastigin için tesekkürler açikçasi bana çok faydali oluyor
![]()
Beni Kore dizilerine kuzenim alistirdi iyi ki alistirmis.Çok güzel ya
![]()
Arkadaslar benim duyduguma göre 2. sezon oyuncular degistirilip çekilecekmis ama oyuncularla anlasilamadigi için vazgeçilmis (Dogrulugunu bilmiyorum sadece duydum )
Kore dram dizileri ve romantik dizilerini de çok severim.Paylasiminiz için tesekkürler.
Çok güzel bir diziydi Shin ne kadar pek sevilmesede ben çok seviyordum. ancak anlamis degilim bunun ikinci sezonu olmayacak miydi? Olduysa hani nerede
![]() (10-11-2009, Saat: 2:18)Sayuri_oz yazdı: Çok güzel bir diziydi Shin ne kadar pek sevilmesede ben çok seviyordum ancak anlamis degilim bunun ikinci sezonu olmayacak miydi? Olduysa hani nerede Goong'un ikinci sezonu çekilmek istenmis ama bir takim anlasmazliklar nedeniyle olmamis. Ama Goong'un 2.sezonunun yerine Goong S diye konusu Goong'a benzeyen ama ayni olmayan ve tamamen farkli oyuncularla baska bir dizi çekilmis.
Boys Over Flowers Fan Club-Lee Min Ho Fan Kulübü-SS501 Fan Club-My Girl Fan Club-
Lee Dong Wook Sshii Fan Club-Lee Da Hae Fan Club-Personal Preference Fan Clup
arkadaslar ben bu diziyi indirmek istiyorum ama orjinal diliyle indirmek istiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinicem çünkü online izlemekten çok sikildim elimin altinda olsa herzaman izlerim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|