yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoFiltre Dersleri (PhotoFiltre Hakkinda Her Sey)
(08-05-2009, Saat: 19:30)Zemheri yazdı: Seçil sorun su mesela boydan olanlarda ben imza kutusuna fotografi yapistiriyorum o kisinin yüzü gözükmüyor en üstte ki yer gözüküyor onu nasil yapicaz mesela boydan koymak için yada o kisinin sadece yüzünü alabilmek için boyutu % lerden küçülttüm ama gene olmadi yardim et lütfen diger sorulari ma da burda cevap yazarsan iyi olur belki yapamayan arkadaslar vardir Sad
Bu soruya cevap olarak aksam girdigimde göstericem tekrar Smile Bu sefer daha degisik yolla yani kendi yaptigim "hile"yle anlaticam Biggrin Umarim bu sefer iyi anlatabilirim Aglama
Seçil Karatoprak
(08-05-2009, Saat: 22:21)Zemheri yazdı: Ilk denemem sorum hala geçerli ama bakin bakalim bir nasil olmus Smile Birda mesela imzalarda çesitli sekiiler falan kullaniyorlar ya o derse ne zaman geçicez acaba Biggrin

[Resim: Untitled_10.jpg]
Gayet güzel olmus Biggrin O derse 3. derste baslicaz Biggrin Veya 4 Biggrin Sabir!
Seçil Karatoprak
(08-05-2009, Saat: 23:51)eli yazdı:
(05-05-2009, Saat: 15:23)4_melek yazdı: [Resim: 30169479.png]
Ben bu islemi yapamiyorum...olmuyor Sad
Bu aksam tekrar anlaticam girebilirsem Smile Ölmek var dönmek yok :atkilinc:
(08-05-2009, Saat: 23:52)esra köksal yazdı: evet bende yapamiyorum Aglama
Üstteki mesaj burayada geçerli Biggrin
Seçil Karatoprak
(09-05-2009, Saat: 1:45)Ho Min yazdı:
(08-05-2009, Saat: 22:21)Zemheri yazdı: Ilk denemem sorum hala geçerli ama bakin bakalim bir nasil olmus Smile Birda mesela imzalarda çesitli sekiiler falan kullaniyorlar ya o derse ne zaman geçicez acaba Biggrin

[Resim: Untitled_10.jpg]

Arka plan çok uyumlu renkler içeriyor güzel bir çalisma resmi, ben de söyle bir sey denedim Biggrin
[Resim: res1h.jpg]
Oo süper olmus Biggrin Iste basarmissin Biggrin Ben yinede anlatayim ama Biggrin
(09-05-2009, Saat: 10:46)Zemheri yazdı: Abla senin de çok güzel olmus onu nasil yaptin o el kismindan mi gene ?Birde o rengi baska nasil boyayabiliriz mesela iki resim arasinda bosluk kaldi bende o ortaya baska bisey koymak istiyorum mesela sekil falan o nasil oluyor?

O sekilleri herkes çok merak ediyor anlasilan Biggrin Yapicam, anlaticam hepsini sabirli olun :P Biggrin
Seçil Karatoprak
Meraktan çatlamak üzereyim bende yapamiyorum o renk uyumunu Aglaelsalla Sarhos
birbirinden çok farkli resimlerin arka plandaki renkleri hiç uymuyor.onu nasil yapicaz?
2.Ders'in küçük notlari

[Resim: 34362004.png]
[Resim: 50653739.png]
[Resim: 25492743.png]
[Resim: 24400086.png]
Seçil Karatoprak
[Resim: 71006143.png]
[Resim: 24178628.png]
[Resim: 94625048.png]

Umarim anlatabilmisimdir.. Bu seferde olmadiysa lütfen kusuruma bakmayin internetten bu kadar oluyor Aglama Yüz yüze olsaydik tabii ki daha iyi olurdu ama iste... (:
Seçil Karatoprak
Canim bu isaret sadece düz arkaplanda ise yariyor kareli mozaik seylerde bunu deneyemeyiz o nedenle baska bir yolu var mi? Aglaelsalla Eger yoksa önümüzdeki ders ne zaman eklenir? Allahrazi
Bende bir ara bu programi kullaniyordum. Tükçe degil diye zorlaniyordum bu yüzden de baska program kullanmaya baslamistim.O Türkçe ama her istedigimi yapamiyordum sonra bu gün bu dersi gördüm tekrar indirdim bu sefer Tükçe yama ekledim.Tükçe daha iyi oluyor hep zorladigim ve yapamadigim sey var renk uyumu onu hiç yapamiyorum yani sanki ayni resimde gibi durmuyor bende hiç.Bunun üstünden bir kere daha geçsen süper olur...

Just Feel Better

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi