yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PhotoFiltre Dersleri (PhotoFiltre Hakkinda Her Sey)
(07-05-2009, Saat: 19:45)Narmo yazdı: [Resim: 2edqmh5.jpg]

Ya ben halen çözemedim su arka renkleri ayni yapmayi Aglaelsalla

[Resim: 1z70z0h.jpg]

Simdi oldu sanirim Durtuk

Çok güzel yapmistim bebegim Opucuk Bak ordaki el isaretiyle yapçaksin Biggrin Neyse resimler görünmüyormus sanirim Aglama off
Seçil Karatoprak
(08-05-2009, Saat: 14:06)4_melek yazdı: Ay açilmiyor mu gerçekten Aglama Hâlâ açilmiyor mu? of üzüldüm simdi Aglaelsalla

Simdi açiliyor canim Smile
Some of you may remember me...
Seçil sorun su mesela boydan olanlarda ben imza kutusuna fotografi yapistiriyorum o kisinin yüzü gözükmüyor en üstte ki yer gözüküyor onu nasil yapicaz mesela boydan koymak için yada o kisinin sadece yüzünü alabilmek için boyutu % lerden küçülttüm ama gene olmadi yardim et lütfen diger sorulari ma da burda cevap yazarsan iyi olur belki yapamayan arkadaslar vardir Sad
yaa hocam bende ögrenmek istiyorum photo filtre yii aslinda birz biliyorum ama hala takildigim yapamadigim yerler var.......ögrenci listene beni de yazarsan sevinirim
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
Ilk denemem sorum hala geçerli ama bakin bakalim bir nasil olmus Smile Birda mesela imzalarda çesitli sekiiler falan kullaniyorlar ya o derse ne zaman geçicez acaba Biggrin

[Resim: Untitled_10.jpg]
(05-05-2009, Saat: 15:23)4_melek yazdı: [Resim: 30169479.png]

Ben bu islemi yapamiyorum...olmuyor Sad
Some of you may remember me...
evet bende yapamiyorum Aglama
ben yaptim onu. :Onay:
(08-05-2009, Saat: 22:21)Zemheri yazdı: Ilk denemem sorum hala geçerli ama bakin bakalim bir nasil olmus Smile Birda mesela imzalarda çesitli sekiiler falan kullaniyorlar ya o derse ne zaman geçicez acaba Biggrin

[Resim: Untitled_10.jpg]

Arka plan çok uyumlu renkler içeriyor güzel bir çalisma resmi, ben de söyle bir sey denedim Biggrin
[Resim: res1h.jpg]
Abla senin de çok güzel olmus onu nasil yaptin o el kismindan mi gene ?Birde o rengi baska nasil boyayabiliriz mesela iki resim arasinda bosluk kaldi bende o ortaya baska bisey koymak istiyorum mesela sekil falan o nasil oluyor?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi