23-06-2010, Saat: 17:51
Bütün hikayeler çok güzeldi

~~~ * SS5❤1 * ~~~
Our Funny Stories..
|
23-06-2010, Saat: 17:59
(22-06-2010, Saat: 14:42)khjlover yazdı: Benimkiler de pek komik sayilmaz. Ha ha ha ay simdi patlayacagim:img-hysterical: "Aa bunlar kiz gibi" demek ha bu sözleri çok duyuyorum ben ![]() Gerçekten hiç zevkli degiller çevremizdeki insanlar ![]() ![]() Her neyse hikayen çok komik ben senin o kardesinin dilini yerim ya neden güzel diyormus o sözü ![]()
김~정~훈
![]()
23-06-2010, Saat: 18:49
Haha. Çok komik hikayeler var.
![]() Bende birini anlatayim pek komik olmasa da. Okuldayiz simdi... Derste kimin nereli oldugu konusu açildi. Ögretmen soruyor.Sen nereliydin falan... Sonra bana da sordu '' Esra sen nerelisin? '' Bende ''Gümüshane'' dedim. Arkadan bi' arkadasim atladi ; '' Esra sen Koreli degil miydin ? '' diye. Herkes güldü tabii bu espriye,bende dahil. ![]() - Bende Burcu'nunki gibi bi' olay yasamistim. Ingilizce dersinde metin okuyordum, metinde '' shine '' kelimesi geçiyormus,bende onu yanlislikla Shinee diye okumustum. ![]() Herkes SHINee hayrani oldugumu bildigi için her yerde SHINee'yi görüyor diye dalga geçmislerdi. ![]() You're the one i love
Taeminnie~ ^^
09-01-2011, Saat: 20:50
(04-04-2010, Saat: 0:33)YUM X yazdı:Siz beni de geçmissiniz:img-hysterical:(03-04-2010, Saat: 23:48)burcu choi yazdı: Hepsi çok komikmis
09-01-2011, Saat: 22:31
bende anlatayim bari
![]() sarayin rüzgari 20:30 da verilgi için ve o saatte babam evde oldugu için tüm aileyi sarayin rüzgari izlemeye mahküm etmistim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben hatirladikça gülümsüyorum ama size komik gelmeyebilir tabi ![]()
09-01-2011, Saat: 22:43
Ben sürekli Kore dizileri izLiyordum ve bilgisayarn basindan 1 dk bile kalkmiyordum .. babam suratina hasret kaldik diye kizip duruyodu ... artik bir gün geldi : ' merak etme kizim ! seni Koreli'ye vercem ! ' dedi .. tabii bende : 'isime gelir' demistim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalbin tam olarak kimde? Benim için endişeleniyor musun? Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum. Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.
Benimkisi bir sanatçiyla ilgili degil ama anlatmak istiyorum.
![]() Benim edebiyat ögretmenimle aram çok iyidir(55 yasinda baba gibi davranir. ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi gün moralim bozuktu bir sey yüzünden.Hocam bana: Koreliden ayrildin diye mi üzgünsün dedi! ![]() ![]() Annem de hep çekik gözlü torunlarinin hayalini kurar simdiden. ![]() ![]() Anneme Jun young'un yeni damadi oldugunu ikna etmeye çalisiyorum bu aralar. ![]()
09-01-2011, Saat: 23:23
(03-04-2010, Saat: 23:51)chung ae yazdı: Bende bende :img-hysterical:Tüm hikayeler süper ama buna bittim ![]() ![]()
09-01-2011, Saat: 23:32
Geçen trendy dergisi almistim.Annem niye öyle seylere para verdin ki diye azarliyordu.Kim Jeong Hoon posterini gösterdim anneme iyi ki almissin dedi.
![]() ![]() (05-04-2010, Saat: 2:20)kariyerkiz yazdı:(05-04-2010, Saat: 2:15)Cheko yazdı: Avusturya da sinifla birlikte sehir disina gezi düzenledik, trenle yolculuk yaptik, tatil yapacagimiz yere trenle 2saate yetisiliyor, ben 2türk sinif arkadasimla birlikte son vagona bindim, o vagonda;da 2Koreli (bir bay ve bayan) vardi, tabi ki biz baslarda bilmiyorduk Koreli olduklarini, yanlarina oturduk, arkadaslarim dalga geçmeye basladilar, ben çekik gözlüleri sevidigim için, Cheko bak seninkiler diyip gülüyorlar di, Koreli Adam çok güzel giyinmisti, üzerinde takim elbise vardi, bayanin da öyle, ama Koreli Adam spor çoraplar giymisti, kiz arkadaslarim dalga geçtiler, takim elbise altina spor tipi çorap giymis falan diye, diger arkadasim sa çaktirma;dan adama asiliyordu, çok hos bir beyefendiydi, arkadasim acaba oglu falan varmidir dedi... biz onlarin hakkinda baya bir konustuktan sonra, arkadasimla lavoboya gitmek için ayaga kalktik, benim telefonum yere düstü, Koreli adam bana türkce telefonun düstü dedi ve yerden kaldirip bana verdi, ben tabi ki sok oldum, dondum kaldim, biz geri yerimize oturduk ve adama türkceyi nereden bildigini sorduk, Adam bize 4yildir is için Türkiye de yasadigini, ve Avusturya ya da is amaçli geldigini anlatti, tanrim o an aklima geldikce yerin dibine geçesim geliyor, adam meger dediklerimizin hepsini anlamis, ama Allahtan bir sey dememis of çok kötü olmustuk o an 3ümüz de Baya bir süre kendimizi toparlayamadik o an kendimizi “çok hizli konustuk, muhtemelen anlamistir“ diyerek avutmaya çalistik Ay çok kötü birsey Allah düsmanimin basina vermesin. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|