yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Our Funny Stories..
Bütün hikayeler çok güzeldi Biggrin
~~~ * SS5❤1 * ~~~
(22-06-2010, Saat: 14:42)khjlover yazdı: Benimkiler de pek komik sayilmaz. Smile
- Geçen sene 8. siniftaydim, iki arkadasim (Ayse&Beste) ve ben o siralar BOF'u izliyoruz. Ben de F4 resmini çikarttirmis ve okula götürmüstüm. Tabi kimse görmeden durmaz, iki çocuk geldi bizim siniftan, aa bunlar aynen kiz gibi dedi. Ben de o an o kadar sinirlendim ki neredeyse onu dövecektim. O an "Defol!" diye bir bagirmam vardi, çocuk korkudan kaçmisti. Ofkeli

- Masaüstümde yine Kim Hyeon Jung'un resmi vardi. Iki yasimdaki kardesime, "Bak, bu benim tatlim." dedim. Artik Kim Hyeon Jung'un her resmini gördügünde, "Abacim, bu senin tatlin." diyor bana. Gozlukgulmek

[Cheko'nun hikayesine bittim! Smile]

Ha ha ha ay simdi patlayacagim:img-hysterical: "Aa bunlar kiz gibi" demek ha bu sözleri çok duyuyorum benBiggrin
Gerçekten hiç zevkli degiller çevremizdeki insanlarDodgy Aslinda Korelilerin ne kadar tatli ve sempatik oldugunu bir bilselerKalp
Her neyse hikayen çok komik ben senin o kardesinin dilini yerim ya neden güzel diyormus o sözüOpucuk
~~
[Resim: 77603138.png]
Haha. Çok komik hikayeler var. Biggrin
Bende birini anlatayim pek komik olmasa da.

Okuldayiz simdi... Derste kimin nereli oldugu konusu açildi.
Ögretmen soruyor.Sen nereliydin falan... Sonra bana da sordu '' Esra sen nerelisin? ''
Bende ''Gümüshane'' dedim.
Arkadan bi' arkadasim atladi ; '' Esra sen Koreli degil miydin ? '' diye.
Herkes güldü tabii bu espriye,bende dahil. Biggrin

- Bende Burcu'nunki gibi bi' olay yasamistim.
Ingilizce dersinde metin okuyordum, metinde '' shine '' kelimesi geçiyormus,bende onu yanlislikla Shinee diye okumustum. Smile
Herkes SHINee hayrani oldugumu bildigi için her yerde SHINee'yi görüyor diye dalga geçmislerdi. Smile
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

(04-04-2010, Saat: 0:33)YUM X yazdı:
(03-04-2010, Saat: 23:48)burcu choi yazdı: Hepsi çok komikmis Biggrin Gül gül öldüm dogrusu..
Bende en basit bir hikayemi anlatayim.

Geçen gün Inkilap dersinde ögretmen dersi anlatiyorken ben Se7en'in yazicidan çikardigim resmine bakiyordum.Ögretmen gördü tabii görmese eksik olur.Bir kere uyardi.
-Burcu kizim dersi dinle..
Ben dinliyorum tabii sonra gözüm gene resme daldi.Tam resme odaklanmis hayaller kuruyordum ki ögretmenin sesi sinifta yakinlandi ders te arasira tarih kitabi okutur ögretmenimiz.
-Burcu takip et kizim!..
Neyse ben dalmisim arkadan bir arkadas sagolsun dürttü beni okumaya basladim.
Bir yerde Konferans yaziyormus ben o yeri o dalginlikla KOREAFANS diyerek okumus sinif tabi kahkaha atiyor deli manyadi iyice takti Kore'ye bu diyerek..
Sonra rezil oldum tabii...

Burcum hikayen süpper Opucuk
Siz beni de geçmissiniz:img-hysterical:
bende anlatayim bari Biggrin
sarayin rüzgari 20:30 da verilgi için ve o saatte babam evde oldugu için tüm aileyi sarayin rüzgari izlemeye mahküm etmistim Biggrin babam ne kadar merakli oldugumu bildiginden her aksam annemle ablamin dizileri yalan oluyodu Biggrin. ilk baslarda pek bi yiyicek gibi bakiyolardi bana ama sonda bi baktim annem "bu kimdi" "bu iyimiydi" diye sormaya basladi Biggrin ablam çok direndi ama sonra ben izlemedigimde bile o izleyip bana anlatiyolardi Biggrin hatta kiz öldügünde ablam aglamisti Biggrin dizinin bittiginede en çok annem üzülmüstü Biggrin
ben hatirladikça gülümsüyorum ama size komik gelmeyebilir tabi Smile
Ben sürekli Kore dizileri izLiyordum ve bilgisayarn basindan 1 dk bile kalkmiyordum .. babam suratina hasret kaldik diye kizip duruyodu ... artik bir gün geldi : ' merak etme kizim ! seni Koreli'ye vercem ! ' dedi .. tabii bende : 'isime gelir' demistim Biggrin bu sürekli izleme olayindan babamla az tartismadik tabii .. her yerde ^dolabimin,çekmecemin , duvarlarin üstünte ^ --Hyung Joon , Lee min Ho , Jang Geun filan asili.. küçük 4 yasindaki kuzenim ne kadr ilgisini çektiyse artik : Abla bu abiler çok mu yakisikli ' demisti Biggrin ayrica siniftaki tüm arkadslarim Kore hayranimi biliyorlar .. Bu yüzden Tarih dersinde Kore kelimesi geçtigi anda herkes bana bakiyor Biggrin ( bu çok utanç verici ) ayrica Türkiye'nin Kore'ye yardimi hakkinda sormak istedigim bi soru var Tarih hocamiza ama utanip soramiyorm Biggrin bunlada kalmayip derste resmen Kore dizileri geçiyo gözümün önünden .. biran önce eve gitsem de izlesem diye çabaliyorum Abaza

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Benimkisi bir sanatçiyla ilgili degil ama anlatmak istiyorum. Biggrin

Benim edebiyat ögretmenimle aram çok iyidir(55 yasinda baba gibi davranir. Biggrin ). O bana 'Koreli' diye çagirir.Ben ona 'sosengnim' derim. Biggrin Ankara'da Koreli bir kaç ajushiyle fotograf çekinmistim. Biggrin Siniftaki diger Kore fani arkadasim o fotograflari hocama gösterdi çok utanmistim. Saklan
Ertesi gün moralim bozuktu bir sey yüzünden.Hocam bana: Koreliden ayrildin diye mi üzgünsün dedi! Saklan Ben de kendimi savunuyorum tabi amma velakin diger arkadasim olaylari daha da abartmisti. Diger arkadaslarim da dalga geçiyordu. Hocacigim da sagolsun" Sen merak etme Kore'ye gideriz hep beraber" dedi diger arkadasimi da gösterek. Biggrin

Annem de hep çekik gözlü torunlarinin hayalini kurar simdiden. Durtuk Biggrin
Anneme Jun young'un yeni damadi oldugunu ikna etmeye çalisiyorum bu aralar. Biggrin
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
(03-04-2010, Saat: 23:51)chung ae yazdı: Bende bende Biggrin

Birkaç gün önceydi sanirim.Bilgisayarimdan Lollipop 2 sarkisini açip bagira çagira eslik etmeye baslamistim.
Babam gelip ''lollipop molipop hadi yataga bu Pik Penk (Big Bang Biggrin ) yüzünden uyku düzenin mahvoldu'' dedi.Bende sarkiya devam ederek yatagima yattim.
Neyse uyumusum.Bir rüya görmüstüm ama uyurken ne yaptigimi annem anlatti gece kalkip evin içinde Big Bang'i aramaya baslamisim Biggrin

Gece Lollipop sarkisi bir yerlerden kulagima geliyor.G-dragon'un sesi kulagima daha yakindan gelmeye baslamisti ben hemen yatagimdan firladim oturma odasina sesi takip ederek geldim isiklari yaktim bakiyorum etrafa kimse yok heryer bulanik minderleri kaldiriyorum '' Big Bang ? Big Bang ? GD ? Nerdesiniz ? Lütfen benide yaniniza alin,nerdesiniz'' diye koltuklarin arkasina bakiyor,minderlerin altina bakiyormusum.Sonunda annem gelmis ''Kizim Big Bang-mig bang falan yok burda neler zirvaliyorsun yine diyormus ben ise ''Aaa buldum seni GD'' diye anneme sariliyormusum :img-hysterical: Yazik kadin diyormus '' Ne yapiyorsun ne GD'si annenim ben uyan kizim'' ben ise '' GD sen misin yoksa Seung Ri misin ? '' :img-hysterical:

Sonrasinda annem bikmis benim o tavrimdan uykulu uykulu hiç birsey demeden beni yatagima kadar götürmüs yatirmis ama ben hala ''Big Bang'' diye sayikliyormusum Biggrin

Sabah annem gece olanlari anlatirken anneme '' Keske GD olsaydin anne'' demistim. :img-hysterical:

:img-hysterical:Tüm hikayeler süper ama buna bittim Biggrin (bigbang fani oldugum içindir belki )Kralgul -
Geçen trendy dergisi almistim.Annem niye öyle seylere para verdin ki diye azarliyordu.Kim Jeong Hoon posterini gösterdim anneme iyi ki almissin dedi. Sarhos Biggrin
ZE:A|T-ara|SPEED

Tumblr*ım^^V

8x8
Mik~Hoi~Kit
(05-04-2010, Saat: 2:20)kariyerkiz yazdı:
(05-04-2010, Saat: 2:15)Cheko yazdı: Avusturya da sinifla birlikte sehir disina gezi düzenledik, trenle yolculuk yaptik, tatil yapacagimiz yere trenle 2saate yetisiliyor, ben 2türk sinif arkadasimla birlikte son vagona bindim, o vagonda;da 2Koreli (bir bay ve bayan) vardi, tabi ki biz baslarda bilmiyorduk Koreli olduklarini, yanlarina oturduk, arkadaslarim dalga geçmeye basladilar, ben çekik gözlüleri sevidigim için, Cheko bak seninkiler diyip gülüyorlar di, Koreli Adam çok güzel giyinmisti, üzerinde takim elbise vardi, bayanin da öyle, ama Koreli Adam spor çoraplar giymisti, kiz arkadaslarim dalga geçtiler, takim elbise altina spor tipi çorap giymis falan diye, diger arkadasim sa çaktirma;dan adama asiliyordu, çok hos bir beyefendiydi, arkadasim acaba oglu falan varmidir dedi... biz onlarin hakkinda baya bir konustuktan sonra, arkadasimla lavoboya gitmek için ayaga kalktik, benim telefonum yere düstü, Koreli adam bana türkce telefonun düstü dedi ve yerden kaldirip bana verdi, ben tabi ki sok oldum, dondum kaldim, biz geri yerimize oturduk ve adama türkceyi nereden bildigini sorduk, Adam bize 4yildir is için Türkiye de yasadigini, ve Avusturya ya da is amaçli geldigini anlatti, tanrim o an aklima geldikce yerin dibine geçesim geliyor, adam meger dediklerimizin hepsini anlamis, ama Allahtan bir sey dememis of çok kötü olmustuk o an 3ümüz de Baya bir süre kendimizi toparlayamadik o an kendimizi “çok hizli konustuk, muhtemelen anlamistir“ diyerek avutmaya çalistik Biggrin

Off ben böyle seylere inanilmaz takarim uyumak için yattigimda bile hatirladigimda dudaklarimi kemiririm. Biggrin
Yinede güzel bir deneyim olmus bir koreliyle karsilasmak... Smile
Insallah sizi duymamistir Biggrin

Ay çok kötü birsey Allah düsmanimin basina vermesin.Biggrin Gercekten 10 sene sonra aklima gelse utancimdan dudaklarimi yer bitirirdim. BiggrinBiggrin Ama hiç bozmamasi çok iyi olmus Kore farki iste kibar insanlar. BiggrinBiggrin
TripleS=SS501 ST01Now SHCJ=Once a CJ, Always a CJ [Resim: tumblrinlinemmkth1uzc81.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi