Bende bende
Birkaç gün önceydi sanirim.Bilgisayarimdan Lollipop 2 sarkisini açip bagira çagira eslik etmeye baslamistim.
Babam gelip ''lollipop molipop hadi yataga bu Pik Penk (Big Bang

) yüzünden uyku düzenin mahvoldu'' dedi.Bende sarkiya devam ederek yatagima yattim.
Neyse uyumusum.Bir rüya görmüstüm ama uyurken ne yaptigimi annem anlatti gece kalkip evin içinde Big Bang'i aramaya baslamisim
Gece Lollipop sarkisi bir yerlerden kulagima geliyor.G-dragon'un sesi kulagima daha yakindan gelmeye baslamisti ben hemen yatagimdan firladim oturma odasina sesi takip ederek geldim isiklari yaktim bakiyorum etrafa kimse yok heryer bulanik minderleri kaldiriyorum '' Big Bang ? Big Bang ? GD ? Nerdesiniz ? Lütfen benide yaniniza alin,nerdesiniz'' diye koltuklarin arkasina bakiyor,minderlerin altina bakiyormusum.Sonunda annem gelmis ''Kizim Big Bang-mig bang falan yok burda neler zirvaliyorsun yine diyormus ben ise ''Aaa buldum seni GD'' diye anneme sariliyormusum :img-hysterical: Yazik kadin diyormus '' Ne yapiyorsun ne GD'si annenim ben uyan kizim'' ben ise '' GD sen misin yoksa Seung Ri misin ? '' :img-hysterical:
Sonrasinda annem bikmis benim o tavrimdan uykulu uykulu hiç birsey demeden beni yatagima kadar götürmüs yatirmis ama ben hala ''Big Bang'' diye sayikliyormusum
Sabah annem gece olanlari anlatirken anneme '' Keske GD olsaydin anne'' demistim. :img-hysterical: