yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Only You / 오직 그대만 (2011)
Az önce bitirdim güzel bir filmdi So Ji Sub yine harika bir performansiz sergilemis. Alkis
Izlemeyen arkadaslar izleyin biran önce. Smile Angel
Alt yazisi çikti mi ? Çok sevindim ya .Izlemek için sabirsizlaniyordum zaten sizlerin de yorumlarini görünce ... Biggrin Çeviri için çok tesekkürler.Artik izleyeyim çok bekledigimiz filmi Biggrin
I Hear Your Voice

-^_^-
Ji sub ve hyo joo bekledigim gibi güzel çift olmuslar. Abaza
Ji sub.. Ji sub.. cry Bu adamin gözleri bambaska bu filmde birkez daha
görmüs oldum. Angel
Kader olgusu,tesadüfler yine tavan yapmis. Biggrin Filmin akisi biraz hayal kirikligina ugratsada genel olarak begendim. Smile
Ji sub&Hyo joo severler kaçirmasin. Abaza
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
acaba filmi türkçe alt yazili seklinde indirebilecegim bi link verebilir misiniz ?
simdiden tesekkürler Smile
(07-02-2012, Saat: 15:40)mu çank yazdı: acaba filmi türkçe alt yazili seklinde indirebilecegim bi link verebilir misiniz ?
Buyrun.. Biggrin
http://www.korea-fans.com/forum/always-o...63531.html
~ Matt Smith ~
♥ Doctor ♥
(07-02-2012, Saat: 15:47)hamadryad yazdı:
(07-02-2012, Saat: 15:40)mu çank yazdı: acaba filmi türkçe alt yazili seklinde indirebilecegim bi link verebilir misiniz ?
Buyrun.. Biggrin
http://www.korea-fans.com/forum/always-o...63531.html

çok tesekkür ederim Smile Angel
Dün izledim müthis bir film ummadigim anda aglamaya basladigim ilk film galiba. Shy Heart
ComeToMeDance yeah!!
[Resim: tumblr_inline_n9v1fraAuh1rjx1o1.png]

indirmeden izleyebilecegimiz bi yer var mi?
Türkçe Altyazilisi sonunda çikmis. En kisa zamanda izleyecegim.
En sonunda zaman bulup izleyebildim.

Öncelikle film ile ilgili olumlu seylerden bahsedeyim, Bütünüyle filmin müzikleri umdugumdan çok çok iyi idi. Farkli bir doku katmis filme. Daha sonra mekan özellikle açik hava sahnelerinin çekildgi mekana bayildim içi açici güzellikte bir o kadar filmdeki duygusalliga yakismis. Oyunculuklara gelecekcek olursak; Soji gayet iyi, güzel yine dikkat çekiyor. Ancak sunu söylüyeyim filmde tek bir yerde güldü o anda anladim ki ona gülmek yakisiyor ama malesef izledigim diger filmlerinde hiç yüzü gülmedi; gülmeyi birakin gülümsemesini bile hatirlamiyorum. Smile Bayan karakterde gayet iyi idi. (Sari renk bayana çok yakismisti) Smile
Bununla birlikte önümüzde tahmin edilebilir bir senaryo var, ama sonuna kadar ayni hizda ilerleyen izleyiciyi yari yolda birakmayan bir film var. Izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye edilir.
Çeviri için çok tesekkür ediyorum. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi