yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Only You / 오직 그대만 (2011)
Sonunda izlemeyi basardim. Shy
Belki inanmayanlar olabilir ama bu benim ilk So Ji Sub performansi izleyisim. Blush
Film çok güzeldi. Her anini büyük bir ilgiyle izledim. Basrol kiz çok tatliydi. So Ji Sub... Ona yorum yapamiyorum su an. :redface: Halen etkisi altindayim. Blush
Son sahnelerde çok duygulandim. Gözlerim doldu adeta. Kisacasi basarili bir filmdi benim fikrimce. Filmin çevirisini yapan arkadaslari unutmamak gerek. Sonsuz tesekkürler. Shy
[Resim: 69932567.gif]

Sen,
gözlerimde kendini gördüğünde anlayacaksın sana olan esaretin güzelliğini...
yaa nerden izlediniz bulamiyorumm!!
(03-02-2012, Saat: 16:32)zbdzbd yazdı: yaa nerden izlediniz bulamiyorumm!!

http://www.korea-fans.com/forum/always-o...63531.html

Buradan Türkçe altyazilisini indirebilirsiniz. Onay
(03-02-2012, Saat: 14:54)edd@_Joong yazdı: Sonunda izlemeyi basardim. Shy
Belki inanmayanlar olabilir ama bu benim ilk So Ji Sub performansi izleyisim. Blush
Film çok güzeldi. Her anini büyük bir ilgiyle izledim. Basrol kiz çok tatliydi. So Ji Sub... Ona yorum yapamiyorum su an. :redface: Halen etkisi altindayim. Blush
Son sahnelerde çok duygulandim. Gözlerim doldu adeta. Kisacasi basarili bir filmdi benim fikrimce. Filmin çevirisini yapan arkadaslari unutmamak gerek. Sonsuz tesekkürler. Shy

Dizilerini izlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Misa ve Cain and Abel özellikle... Hizir acil gibi sürekli sirtinda birilerini tasiyor, beynine kursun yemesi de cabasi. Undecided
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB
(03-02-2012, Saat: 16:50)JunHong yazdı:
(03-02-2012, Saat: 16:32)zbdzbd yazdı: yaa nerden izlediniz bulamiyorumm!!

http://www.korea-fans.com/forum/always-o...63531.html

Buradan Türkçe altyazilisini indirebilirsiniz. Onay

Tesekkürler... (:
GiYoung hacks into KangMi's PC.
f(∞)rever
SOJISUB
(03-02-2012, Saat: 17:41)notizia yazdı:
(03-02-2012, Saat: 14:54)edd@_Joong yazdı: Sonunda izlemeyi basardim. Shy

Dizilerini izlemeni kesinlikle tavsiye ederim. Misa ve Cain and Abel özellikle... Hizir acil gibi sürekli sirtinda birilerini tasiyor, beynine kursun yemesi de cabasi. Undecided

Tavsiyelerin için çok tesekkür ederim. Blush Misa yani "I'm Sorry, I Love You" degil mi? Bu dizisini çok uzun zamandir izlemek istiyorum ama kendime güvenemiyorum. Blush Su aralar pek hüzünlü seyler izleyebilecek bir ruh hali içerisinde degilim de. Shy Ama en kisa zamanda izleyecegim. Smile
[Resim: 69932567.gif]

Sen,
gözlerimde kendini gördüğünde anlayacaksın sana olan esaretin güzelliğini...
Bekledigim filmi sonunda izledim ...
Gerçekten bekledigeme degmis ... Han hyo joon ve so ji sub'un harika rol yapmalari takdirege deger açikçasi Happy0064 (izlemeyenler çabuk izlesin tavisiye ederim) BiggrinBiggrin
[Resim: AZJ2BB.gif]
2PM & SNSD
merakla bekledigim bir filmdi sonunda Türkçe altyazilisi çikmis hemen indirip izleyecegim ^^
Filmi sükür izleyebildim. =) Han Hyo Joo'nun körkenki performansi iyidi ama gözleri açildiktan sonra da körmüs gibi bakiyordu sanki. Saf kiz bakisi pek hosuma gitmedi. So Ji Sub her zamanki gibi rolünün hakkini vermis, bu adama aci çeken Romeo rolü ver her sekilde oynar zaten, bünyesi aliskin. Film bitmek üzere iken bakislari, orada performansi 10 üzerinden 10 alir, ruhunu kaybetmis gibi canli ama ölü gibi bir insan bu kadar iyi canlandirilir.=) Filmin geneline bakinca çok fazla zamandan zamana atlama var,bir bakiyorsun boksör olarak ringe çikmis So Ji, bir bakiyorsun su satiyor, bir bakiyorsun kizin yaninda bitmis. Sahneler çok ard arda degismis. Beklentimin altinda olmakla birlikte yine de çok hos bir filmdi. Bence senaryosu daha iyi olabilirdi. Illa dramla bitirecekler filmi adami sakat birakip filmi bitirdiler, kiza kavustu o seyirciye yeter versiyon yapip son yarim saatte dünyanin belasini sarmislar esas oglanin basina tebrik ediyorum bu aceleci senaryolari için ki filmin kalitesini düsürmüs. Daha irdeleyerek yapsalar 10 kat iyi bir senaryo çikarmis halbu ki! Neyse güzeldi yine de. =)
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

Dün izledim gerçekten çok güzeldi.Oyunculuklarda harikaydi.

Jang Geun Suk Fan Club
¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ Se7eN Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
°SS501 Fan Club°

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi