Yorumları: 782
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
210
yaa nerden izlediniz bulamiyorumm!!
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
merakla bekledigim bir filmdi sonunda Türkçe altyazilisi çikmis hemen indirip izleyecegim ^^
Yorumları: 262
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
26
Filmi sükür izleyebildim. =) Han Hyo Joo'nun körkenki performansi iyidi ama gözleri açildiktan sonra da körmüs gibi bakiyordu sanki. Saf kiz bakisi pek hosuma gitmedi. So Ji Sub her zamanki gibi rolünün hakkini vermis, bu adama aci çeken Romeo rolü ver her sekilde oynar zaten, bünyesi aliskin. Film bitmek üzere iken bakislari, orada performansi 10 üzerinden 10 alir, ruhunu kaybetmis gibi canli ama ölü gibi bir insan bu kadar iyi canlandirilir.=) Filmin geneline bakinca çok fazla zamandan zamana atlama var,bir bakiyorsun boksör olarak ringe çikmis So Ji, bir bakiyorsun su satiyor, bir bakiyorsun kizin yaninda bitmis. Sahneler çok ard arda degismis. Beklentimin altinda olmakla birlikte yine de çok hos bir filmdi. Bence senaryosu daha iyi olabilirdi. Illa dramla bitirecekler filmi adami sakat birakip filmi bitirdiler, kiza kavustu o seyirciye yeter versiyon yapip son yarim saatte dünyanin belasini sarmislar esas oglanin basina tebrik ediyorum bu aceleci senaryolari için ki filmin kalitesini düsürmüs. Daha irdeleyerek yapsalar 10 kat iyi bir senaryo çikarmis halbu ki! Neyse güzeldi yine de. =)
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.
Konfüçyüs hatalıydı.
Yorumları: 205
Teşekkür Puanı:
21
Dün izledim gerçekten çok güzeldi.Oyunculuklarda harikaydi.
Jang Geun Suk Fan Club
¯`´•.¸(¯`´•.¸ ♥♥♥ Se7eN Fan Club ♥♥♥ ¸.•´´¯)¸.•´ ¯)
°SS501 Fan Club°