yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old Boy / 올드보이 (2003)
Konusu süpermiş. Biggrin Ama üzücüymüş de. Paylaşım için teşekkürler. Biggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Yapılan yorumlara da bakınca daha bir merak ettim dogrusu. Genelde izleyemem bu tür filmleri ancak ilgimi çekti yine de.
Tanıtım için teşekkürler. Smile
Çok güzel bir film sanırım. İzlemeyi düşünüyorum. Tanıtım için teşekkür ederiz. Alkis
Tanıtım için teşekkür ederiz. Smile
Geçen bunun DVD´si satılıyordu burada. Smile Aldım mı diye sorarsanız, hayır almadım. Neden diye sormayn, bilmiyorum. Smile Ama çokta pişman oldum sonradan. Ofkeli Neyse film izliceklerimin arasında, ve aslında bu filmin yeni versiyonu yapılacaktı ama okuduguma göre yapılmıyormuş, neden orası da meçhul.
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Tanıtım için teşekkürler. İzlemeyi düşünüyorum bakalım.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sinemasal olarak mükemmel bir film, ama ahlaki olarak insanı çok rahatsız ediyor. Bundan dolayı bu filmi bayanların izlememesi gerektigine inanıyorum.

Yönetmenlik, oyunculuk ve senaryonun işlenişini degerlendirirsek eger; son yılların en kaliteli filmlerinden biri oldugunu söyleyebilirim.

(10-02-2010, Saat: 16:45)digitalhero yazdı: Sinemasal olarak mükemmel bir film, ama ahlaki olarak insanı çok rahatsız ediyor. Bundan dolayı bu filmi bayanların izlememesi gerektigine inanıyorum.

Yönetmenlik, oyunculuk ve senaryonun işlenişini degerlendirirsek eger; son yılların en kaliteli filmlerinden biri oldugunu söyleyebilirim.

Kesinlikle katılıyorum. Onay Sinemasal olarak harika aslında ama...

(Detaylı bilgi oldugunu düşündügüm için spoiler'e aldım.)

Aman sakın küçükler ve hatta bence gençler seyretmesin. Migdem bulandı çünkü. (hakikaten)
Film kurgu olarak güzeldi ama biraz Müstehçendi. Smile
Çok güzelmiş, filmi izlemek isterim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi