yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old Boy / 올드보이 (2003)
Sonunda açıklıga kavuşan olaya bir türlü inanmak istemedigim. Neredeyse sinirden aglayacak hale geldigim kurgu olarak son derece başarılı bir filmdir. Smile
Cannes ödülü sonuna kadar haketmiş bir filmdir Old boy!
Ahlaki deger olarak tam bir kaos ortamı gerçekten dehşet içerisinde izledim.
Kurguya diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten çok başarılı. Oyuncularda rollerin hakkını vermiş gerçekten.
Küçük yaş grubu için kesinlikle uygun degildir yalnız.
Sonunu begenmemekle birlikte çok kaliteli buldum filmi.
Onay

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Mutlaka izlemeliyim bu filmi. Tanıtım için teşekkürler.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Film izlerken en zevk aldıgım noktalardan birisi repliklerdir. Bu filmi izlerken gözüme takılan bir replik:
- Gülün dünya sizinle gülsün, aglayın ama yalnız aglayın.
"Laugh, and the whole world laughs with you; weep and you weep alone." Smile
Old Boy
Tabi filmde replikleri saysam bitiremem, belki bir kaç defa izledim bu filmi her defasında verdigi duygu başkadır. Ama bu repligi ben çok sevdim. Smile
Tanıtım için teşekkür ederim.
Çok degişik bir film. Teşekkürler. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Teşekkürler.
Dünyaya Kore sinemasının büyüklügü gösteren filmlerden biri olarak lanse edilse sanırım abartı olmaz. :/
Her yönüyle çok kaliteli bir yapım, izleyici olarak filmi izlediginiz anda filmin nasıl bitecegini tahmin edebildiginizi sanıyorsununuz? Aslında bütün filmlerde üç aşagı beş yukarı kafanda bir fikir oluşuyor izlerken, ama bu filmin öyle bir bitişi varkı! İnsan kendisiyle çeliştigini hissediyor olmalı ki, filmin sonunu tekrar tekrar izlemek istiyor ama bin defada izlesen hep insana izledigin o ilk duyguyu veriyor. İnsanı benliginden alıp götürüyor. Büyük bir şok yaşatıyor. Kesinlikle izlenmesi gereken bir yapım. IMDb gibi dünyanın en popüler sinema ve film sitesinde 10 üzerinden 8.4 gibi bir begenilme puanı var.

Bende yönetmenin yetenegi hayranlıkla karşılayanlardanım. Tabi senaristi de. Alkis
Şiddet sahnelerinin uç sahneler olmasına ragmen senaryonun mükemmelligi bizi filme baglıyor. Alkis Yinede bence 18-16 yaşından küçükler izlemese iyi olur. Onay
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi