yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady (2010) [TAMAMLANDI]
(18-07-2010, Saat: 1:24)YeN yazdı: Tesekkürler altyazi için hemen indirmeye basladim bölümleriOnay

acaba nerden indiriyosun? ben indirmeye calistim ama cok yavas bi bölümgn yarisini 4 5 saatte indiriyo...
ஐ๑ஐ•´¯`•βىЯà&Сђю Ï •´¯`•ஐ๑ஐ

(19-07-2010, Saat: 15:34)lucky7 yazdı:
(18-07-2010, Saat: 1:24)YeN yazdı: Tesekkürler altyazi için hemen indirmeye basladim bölümleriOnay

acaba nerden indiriyosun? ben indirmeye calistim ama cok yavas bi bölümgn yarisini 4 5 saatte indiriyo...

http://divxm.com/archive/t-277979.html indirmek için bu adresi kullandim. Burdan bir indirmeyi dene yine sorun çikarsa baska bir adres de verebilirimOnay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
güzel bir diziye benziyor izlemeye basliyorum hadi hayirlisi umarim güzeldir paylasim için tesekkürler Smile ...
Çeviri Tamamlanmis Sira izlemede Çeviri için çook tesekkürler Bende yeni baslayacaktim indiriyorum (:

[Resim: 18yorum.jpg]

*

JangAşina ~
Arkadaslar bu dizide hangi telefon kulaniliyor lütfen söyleyin. Allahrazi
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.

Heartstring
(04-09-2010, Saat: 16:08)yooneunjoo yazdı: arkadaslar bu dizide hangi telefon kulaniliyor lütfen söyleyinAllahrazi

Evet ya. Bencede söyleyin çok güzel. Dizide güzel. Izliyorum 3 bölüm kaldi, herkese tavsiye ederim... Smile
Hayirli olsun , allah yenilerine erdirsin. Biggrin Ellerinize saglik. Smile
Ona itaf ettiğim şaheserimle hayat bulacak kanındaki yaşama sebebim olan can kırıntıları...

Paylasim için tesekkürer en kisa zamanda izlicem Smile
İmzası kurallara uygun olmadığı için silinmiştir.
(07-09-2010, Saat: 1:17)ROCK PRENSESI yazdı:
(04-09-2010, Saat: 16:08)yooneunjoo yazdı: arkadaslar bu dizide hangi telefon kulaniliyor lütfen söyleyinAllahrazi

Evet ya. Bencede söyleyin çok güzel. Dizide güzel. Izliyorum 3 bölüm kaldi, herkese tavsiye ederim... Smile

Kullanilan telefonun adi Lollipop 2 sanirim. Markasi da LG. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi