yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady (2010) [TAMAMLANDI]
Zeynepcim eline koluna çevirine gözüne basina klavyene topluca herseyine saglik diyorum... Gerçekten bu güzel diziyi orjinal izleme tarihinden çok da uzak olmayan bir tarihte bizlere izletmeyi basardin... Seni yürekten kutluyorum Smile Darisi bizim basimiza Smile
Zeynep canim benim ellerine saglik, artik projelerini sayamazhale geldim. Hem hizli hem güzel çevirerek bizlere bu güzel diziyi Türkçe altyazili izleme imkani sagladin. Final sunumun da bir harika olmus. Diziyi izleyecegim ve izlettirecegim emin ol. Her sey için tesekkürler. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Benim izleme hizimdan daha hizli bir sekilde çevirdin. Ellerine saglik Zeynep. Türkçe altyazisini bekledigime degecegine eminim. Smile
Tesekkürler Zeynep. Ellerine saglik. AlkisAlkisAlkis

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

Çok hizli ve güzel çeviriyorsun.. Ellerine saglik.. Smile
simdilik 4.bölüme kadar izleyebildim,müthis bir dizi.Bize bu diziyi türkçe altyazili izleyebilme imkani sundugun için tesekkürler,ellerine saglik canim.Alkis
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Çok tesekkürler Zeynepcim yine harika bir diziyi sayende keyifle izleyip bitidik ..
Dizi tercihlerin bir harika yeni çevirecegin diziyi sabirsizlikla bekliyorumSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Böyle güzel bir diziyi izleme imkanini bizlere sundugun için çok tesekkür ederim. Smile
'Love is Transparent'
15.bölüm de harikaydi,bayildim ya...Sarhos
Nihayet kalbinin sesine kulak verdi beyimiz..Ay hala etkisindeyim,cidden final bölümünü sabirsizlikla bekliyorum. Gozlukgulmek
Çok çok çok sagol Zeynebim,ellerine, emegine, yüregine...... saglik. OpucukAlkis
Çok tesekkürler saylan_çu (Zeynep) kaliteli bir çeviriyle diziyi bitirdim.Ellerine saglik.Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi