03-06-2010, Saat: 11:55

Konuyu Oyla:
Oh My Lady (2010) [TAMAMLANDI]
|
04-06-2010, Saat: 18:24
Ben yeni basliyorum, güzel bir diziye benziyor.. Emeginize saglik
![]()
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Simdi daha çok sevindim Damla
![]() ![]() Oh! My Lady 15. Bölüm Türkçe Altyazisi Eklenmistir! Iyi seyirler.
04-06-2010, Saat: 19:28
Oleyy! sonunda çok sagol emegine saglik
![]()
04-06-2010, Saat: 20:00
Finale bir bölüm kaldi, yine hizin mükemmeldi Zeynep. Tesekkürler canim benim.
![]()
Hakkınızı helal edin. ~
04-06-2010, Saat: 20:07
Harikasin Zeynep.
![]() ![]() Tesekkürler canimcim... ![]()
05-06-2010, Saat: 13:55
ya 15. bölümü nerden izliyoruz
05-06-2010, Saat: 23:45
bu site mahkeme karariyla kapatilmistir diyor
![]() Çok tesekkür ederim hepinize ![]() Oh! My Lady 16. Bölüm - FINAL bölümü Türkçe Altyazisi Eklenmistir! Iyi seyirler. [Yoon Gae Hwa'nin profili] Yoon Gae Hwa, yas 35. Koreli ev kadini ve The Show Campany'nin yardimci planlama müdürü. Güçlü noktalari: Yüksek sesli. Maydanoz. Bir haksizlik gördügü zaman asla dayanamaz. Yaptigi Ddukbokki ve kimbap birer sana eseridir. Taze sikilmis meyve sulari 1 numaradir. Wax'in "Oppa" sarkisini güzel söyleyen kadin. Kim Myung Min'i, Sung Min Woo'dan daha çok sevse de... ...affetmek istedigim kadin. Önce temizlikçi... ...sonra bir sirket çalisani olarak gelen... ...daha sonra da Ye Eun'a anne olan kadin. Minnettar olunacak kadin. Ve simdi... ...kalbime giren kadin. Gülünce güzel, aglayinca güzel olan kadin. Ama artik... ...onu her zaman güldürmek istiyorum ki bir daha asla aglamasin. Gelecek planlar: 1 ay içinde evlenmek. 1 yil içinde evlilik yildönümü gezisi. 5. evlilik yildönümünde dünya turu. Çevirinin tamamlanmasi tami tamina 2 ay sürdü ![]() ![]() Izleyin izlettirin efendim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi