yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady / 오 마이 레이디 (2010)
Ay fotograflara bakilirsa müzikali yapiyorlar. Acaba son bölüme ait fotograflar mi onlar?
Müzikaldeki halleri çok güzel Min Woo'nun. Müzikal onun için iyi bir firsat zaten. Onay Umarim yeni bölümler eklenir bir an öncede izlerim. Abaza
Bittigine inanamiyorum. Bir sürü eksik noktasi olabilir.(müzikali gösterirken çalistiklari dans sahnelerinden göstermelerini yeglerdim, ajummanin askini çok fazla göremedik ve de Yeun un konusmasini bekliyordum) Ama yine de çok güzeldi ve bitti. Herkesin eline saglik, fotograflar çok güzel.
Not_i 
(13-05-2010, Saat: 1:43)brn... yazdı: Bittigine inanamiyorum. Bir sürü eksik noktasi olabilir.(müzikali gösterirken çalistiklari dans sahnelerinden göstermelerini yeglerdim, ajummanin askini çok fazla göremedik ve de Yeun un konusmasini bekliyordum) Ama yine de çok güzeldi ve bitti. Herkesin eline saglik, fotograflar çok güzel.

Evet, bence de çok eksik bitti. Bütün bu yenilikleri, mutlu son olaylarini tek bir bölümün neredeyse 10 dakikalik bir kismina koymalari kötüydü. Ama çok güzel bitti. Min Woo'nun askini fark etmesi, sarhosken söyledikleri, ajumma'nin eski kocasini özür dilerken görmek ve son sahne süperdi. Biggrin

Basta 'Süper ya, çerezlik dizi, ne sezonu var, ne yildönümü, 16 bölümlük' demistim. Ama bitince kendimi doymamis hissettim.Min Woo'yu Kae Hwa'yi Ye Eun'u hatta su muhabiri bile özlerim belki de... Aglaelsalla

Fotograflar için tesekkürler. Biggrin
10.bölümün son sahneleri muhtesemdi. Abaza Yanliz burdaki resimlere bakmadim tabi. :d:d Yorumlarinizdan yine bir finalin daha eksik kaldigini ögrendim. :d:d
Buraya uzun süredir yorum yapmadigimi farkettim. Firsatini buldugumda yazayim dedim. Bu dizi gerçekten çok güzel... Bu arada 11. bölümde prova yaparlarken çalan sarki Naturi Naughton - Remember My Name (Ya da Fame) Super
Ya ben diziyi bitirdim çok hostu. Onay Biggrin Zaten Si Won'a bayildim çok tatliydi ama sonu pek tatmin etmedi. 2.sini yapsinlar bence. Alkis :muzikgurubu:
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Kiz çok seker ya masallah.. Smile Sirf bu seker için bile izlenir. Smile
Even if we're torn apart til we're ragged
That time, that place, this bond won't disappear
[Resim: wAkkRn.gif]
You are my little apple
Like the most beautiful cloud in the sky [Resim: w9uKaP.png]
Sonunda bu diziyide bitirdim. Gae Hwa'nin nazi biraz sürdü ama Min Woo'ya hangi kadin hayir diyebilirki. :d:d Saka bir yana biraz yarim bir finaldi. Çeviren arkadasimiz saylan_çu (Zeynep)'ya tekrar tesekkür ediyorum.
Oh My Lady Kalp
Sitede bir arkadasin imzasinda diziden bir gif gördüm. Bir baktim Suju'dan Siwon basrolde.
Izlemeliyim dedim, izledim, bitirdim.
Bir saylan_çu çevirisiydi Her zamanki gibi. Tesekkürü borç biliyorum.
Eline saglik.

Filmin finali tipik kore yapimi sönüklügündeydi.
Ancak aralarindaki ask bana pek hos gelmedi. Yani Siwon'un aski bana biraz minnettarlik ve kolaylik sebebi gibi geldi.
Yani karim olmani istiyorum degilde çocugumun annesi ol seklinde bir teklif geldi.
Yani ajummaya hak verdim teklifi reddettiginde.
O küçük kiz ne seker bir seydir öyle. Opucuk
Hos bir diziydi öneririm. Onay

PHS VIXX

[Resim: xGrckvi.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi