Bu dizi harika. Hele küçük kiz çok tatli.

Konuyu Oyla:
Oh My Lady / 오 마이 레이디 (2010)
|
Ben geldim.
![]() Diziyi Viikii'den devamli takip ediyorum. Müthis devam ediyor. Ama Kae Hwa'nin tavri beni düsündürüyor. Dizinin sonuna geldik neredeyse, hala çakamadi olayi. Belki de isine gelmiyor. ![]() Ama Yoon Kae Hwa ve Sung Min Woo'nun basbasa oldugu sahneler çok hosuma gitti. Hamam sahnesinde bittim. :img-hysterical: Fotograflar için çok çok tesekkürler. ![]()
Dizinin bölüm bölüm fotograflarini yüklüyordunuz. Neden devam etmiyor? Çok güzeldi.
![]()
Siwon oynuyormus. Çok güzel bir dizidir mutlaka.
![]() Paylasim için tesekkürler. ![]()
Çok süper bir dizi.3.bölümdeyim. Can sikintisiyla baslamistim ama çok güzelmis.
![]()
Biraz önce 3. bölümü bitirdim. Siwon'un rüyasi çok komikti. Adamlar çocuguna bez ve mama almasi için para veriyorlardi.
![]() ![]() ![]() Ahjumma'nin patronu iyi laf soktu ama bizimki de bozulmadan cevabini verdi. Sonunda yine yüzüne tükürülmüs bir sarapla bölümü noktaladi. Bu bölüm baya bir zor geçti Siwon için. ![]() Çevirin için tesekkürler Zeynepcim. ![]()
Çeviriler için saylan_çu adminimize çok tesekkürler. Sayesinde kaliteli bir çeviriyle diziyi izliyoruz. Ben su an 6.bölümü izledim bitirdim ve çok keyifli gidiyor dizi ama nedense izlenme orani yüksek degil Kore'de.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-05-2010, Saat: 17:17
Reytinglerin yüksek olmamasi bence basroldeki kadinin Siwon yaslarinda olmamasindan kaynaklaniyor. Ama bence çok güzel bir dizi. Basta o kadina Min Woo'yu tehtid edip o müzikalde oynatmaya çalisiyor diye kiziyordum ama bence müzikal onun için büyük bir firsat. Kendini kanitlarsa onu asagilayan herkesi susturmus olacak. Iyi dayandi valla benim bile gözlerim sulandi o asagilama sahnelerinde.
![]() Bu arada en son 5. bölümü izledim. Allah izin verirse bugün 10. bölüme kadar izlemek istiyorum. ![]() ![]()
Evet saylan_çu sayesinde düzgünce izleyebiliyoruz ve de kalitesine göre çok hizli çeviriyor. Ellerine saglik.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi