yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oh My Lady / 오 마이 레이디 (2010)
Bu dizi harika. Hele küçük kiz çok tatli.
Ben geldim. Biggrin

Diziyi Viikii'den devamli takip ediyorum. Müthis devam ediyor. Ama Kae Hwa'nin tavri beni düsündürüyor. Dizinin sonuna geldik neredeyse, hala çakamadi olayi. Belki de isine gelmiyor. Biggrin

Ama Yoon Kae Hwa ve Sung Min Woo'nun basbasa oldugu sahneler çok hosuma gitti. Hamam sahnesinde bittim. :img-hysterical:

Fotograflar için çok çok tesekkürler. Biggrin
Dizinin bölüm bölüm fotograflarini yüklüyordunuz. Neden devam etmiyor? Çok güzeldi. Biggrin
Siwon oynuyormus. Çok güzel bir dizidir mutlaka. Smile
Paylasim için tesekkürler. Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Çok süper bir dizi.3.bölümdeyim. Can sikintisiyla baslamistim ama çok güzelmis. Biggrin
Biraz önce 3. bölümü bitirdim. Siwon'un rüyasi çok komikti. Adamlar çocuguna bez ve mama almasi için para veriyorlardi. Biggrin Biggrin Yumurta sahnesini insallah bir kere çekmislerdir. Bir de çekim hatasi oldugunuz düsünsenize herhalde sürekli yumurta atilmak zorunda kalirdi. Biggrin

Ahjumma'nin patronu iyi laf soktu ama bizimki de bozulmadan cevabini verdi.

Sonunda yine yüzüne tükürülmüs bir sarapla bölümü noktaladi. Bu bölüm baya bir zor geçti Siwon için. Biggrin

Çevirin için tesekkürler Zeynepcim. Opucuk
Çeviriler için saylan_çu adminimize çok tesekkürler. Sayesinde kaliteli bir çeviriyle diziyi izliyoruz. Ben su an 6.bölümü izledim bitirdim ve çok keyifli gidiyor dizi ama nedense izlenme orani yüksek degil Kore'de. Aglama Siwon'un kizi rolünde oynayan kiza bayiliyorum, çok tatli melek gibi masum bir güzelligi var. KalpKalp Izledigim Last Scandal adli bir diziyle benzerlik gösteriyor bu dizi ama hos yine de. Içinde Siwon olunca. Abaza
Reytinglerin yüksek olmamasi bence basroldeki kadinin Siwon yaslarinda olmamasindan kaynaklaniyor. Ama bence çok güzel bir dizi. Basta o kadina Min Woo'yu tehtid edip o müzikalde oynatmaya çalisiyor diye kiziyordum ama bence müzikal onun için büyük bir firsat. Kendini kanitlarsa onu asagilayan herkesi susturmus olacak. Iyi dayandi valla benim bile gözlerim sulandi o asagilama sahnelerinde. Aglaelsalla

Bu arada en son 5. bölümü izledim. Allah izin verirse bugün 10. bölüme kadar izlemek istiyorum. Smile Tekrar tesekkürler Zeynep. Onay
Evet saylan_çu sayesinde düzgünce izleyebiliyoruz ve de kalitesine göre çok hizli çeviriyor. Ellerine saglik. Biggrin
Arkadaslar Oh My Lady dizisini nereden izliyorsunuz, bu sayfada izleme imkani var mi? Lütfen yardim edin.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi