(23-11-2009, Saat: 23:24)zeytiin yazdı: yaw bnce cuma olsun 26sinda benm 3 tane sinavim var pazari tam bilemm yoksa bu filme tek basima gtmek zorunda kalirim ama ben sizlerle gtmek istiyorum sonucta hepimiz kore hayraniyiz kesin bi tarih olunca bana habr verin simdiden tesekkurler =)Canim tarih tam belli degil daha ama hepimize uyacak ayarlama yapmaya çalisiriz. Senin gibi cici bir kizimiz olmadan gitmeyi ben de istemem sahsen

(23-11-2009, Saat: 23:57)$adrazam yazdı: merve beni de listeye yaz bakimYaziyorum Fehim sen bizim gurubun tek istikrarli erkek üyasisin

(24-11-2009, Saat: 1:32)chae-kyung yazdı: Saati çok geç olmazsa bende gelirim.
Saati günü bir belirleyelim, büyük ihtimal geç saat olmayacak zaten, çünkü kimse geç saati kabul etmez, çogumuz ögrenciyiz

(24-11-2009, Saat: 13:15)hayalkusu yazdı: Beni de listeye yaz Mervecim ben de geliyorum ins
Elifcim sesiz olamaz zaten, sen benim kafadan gelir diye hesapladigim zümredensin

(24-11-2009, Saat: 13:28)TheMIs yazdı: beni unutmayin bende varim
Unutmayiz canim

(24-11-2009, Saat: 13:36)Nakatsu yazdı: Peki nerede rezarvasyon yaptiracaksiniz ?
Valla biz gidip sinemayla konusucaz, olmazsa kesin sayiya göre sizden önce ben ve Ayse gidip tüm biletleri satin alacagiz

Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......