yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ninja'nin Intikami - Ankara
(23-11-2009, Saat: 23:24)zeytiin yazdı: yaw bnce cuma olsun 26sinda benm 3 tane sinavim var pazari tam bilemm yoksa bu filme tek basima gtmek zorunda kalirim ama ben sizlerle gtmek istiyorum sonucta hepimiz kore hayraniyiz kesin bi tarih olunca bana habr verin simdiden tesekkurler =)
Canim tarih tam belli degil daha ama hepimize uyacak ayarlama yapmaya çalisiriz. Senin gibi cici bir kizimiz olmadan gitmeyi ben de istemem sahsenOpucuk

(23-11-2009, Saat: 23:57)$adrazam yazdı: merve beni de listeye yaz bakim
Yaziyorum Fehim sen bizim gurubun tek istikrarli erkek üyasisinBiggrin Erkekleri temsilen orda olman lazimBiggrin

(24-11-2009, Saat: 1:32)chae-kyung yazdı: Saati çok geç olmazsa bende gelirim. Onay

Saati günü bir belirleyelim, büyük ihtimal geç saat olmayacak zaten, çünkü kimse geç saati kabul etmez, çogumuz ögrenciyizSmile

(24-11-2009, Saat: 13:15)hayalkusu yazdı: Beni de listeye yaz Mervecim ben de geliyorum insOnay

Elifcim sesiz olamaz zaten, sen benim kafadan gelir diye hesapladigim zümredensinBiggrin Sen ve Ankara bulusmalari ayrilmaz ikili oldu artikOpucuk

(24-11-2009, Saat: 13:28)TheMIs yazdı: beni unutmayin bende varim Biggrin

Unutmayiz canimSmile Yeter ki sende bizi unutma ve zamani geldiginde kesin bir cevap ver. Simdiden çok eglenecegimizi umut ediyorumOnay

(24-11-2009, Saat: 13:36)Nakatsu yazdı: Peki nerede rezarvasyon yaptiracaksiniz ?

Valla biz gidip sinemayla konusucaz, olmazsa kesin sayiya göre sizden önce ben ve Ayse gidip tüm biletleri satin alacagizOnay Yeter ki sayi kesin belli olsun. Simdiden konuyu belirledim ki herkesin haberi olsun. Gelmek istersen bekleriz canimSmile
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Merve ayip ettin simdi sen kankami yani barisi erkekten saymiyormsun.
(26-11-2009, Saat: 0:11)$adrazam yazdı: merve ayip ettin simdi sen kankami yani barisi erkekten saymiyormsun

Korea Fans gurubu olarak gelmiyor ki Baris.Smile O bizim nesemiz olarak geliyor. Korea Fans'in erkek üyesi olarak bir sen geliyorsun toplantilara yalan mi.Biggrin
Ben de gelmek isterdim ama muhtamelen gelemicem yine. Aglaelsalla Öyle yogun bi dönem ki benim için yariyil tatilinde de biseler ayarlasak.
(25-11-2009, Saat: 15:08)ecegül yazdı: [quote='zeytiin' pid='697369' dateline='1259004243']
yaw bnce cuma olsun 26sinda benm 3 tane sinavim var pazari tam bilemm yoksa bu filme tek basima gtmek zorunda kalirim ama ben sizlerle gtmek istiyorum sonucta hepimiz kore hayraniyiz kesin bi tarih olunca bana habr verin simdiden tesekkurler =)
Canim tarih tam belli degil daha ama hepimize uyacak ayarlama yapmaya çalisiriz. Senin gibi cici bir kizimiz olmadan gitmeyi ben de istemem sahsen.Opucuk

Tesekkur ederim. =) Umarim olur bende sizi cok sevdim.

Bi Rain' in filmine mi Merve abla nerden gelir aklina süper bir organizasyon olur bu. Alkis
Ben Istanbul'dayim kesinlikle kaçirmam. :atkilinc:
Heenim :3 ^w^
I'll be waiting for you
To say you want me to be with you
I'll live in your love and
Your dream forever and ever.
~~

♥ Hero,DBSK,SuJu,Anjell,JGS,SJS,GD,Kim Hyun Joong ♥
(23-11-2009, Saat: 23:24)zeytiin yazdı: yaw bnce cuma olsun 26sinda benm 3 tane sinavim var pazari tam bilemm yoksa bu filme tek basima gtmek zorunda kalirim ama ben sizlerle gtmek istiyorum sonucta hepimiz kore hayraniyiz kesin bi tarih olunca bana habr verin simdiden tesekkurler =)

(26-11-2009, Saat: 23:20)asli_7_nur yazdı: bi rain in filmine mi merve abla nerden gelir aklina süper bi organizasyon olur bu Alkis

Hiç aklimdan çikmiyor ki.Biggrin Keske sen de gelebilsen Aslicim. Fikir arkadasim Ayse'ye ait(Jun Ki) ama beraber ayarladik konuyu. Biz Ankara gurubu toplanti falan baya iyiyiz biz de istedik bu seferde kültürel etkinlik yapalim.Smile

Biliyorsunuz ki bu film 25 Kasim 2009 tarihinde Amerika'da ve Güney Kore'de vizyona girdi..

Avrupa ülkelerinde de 25 Aralik 2009 tarihinde gösterime girecek..

Amerika'da ve tüm dünyada film gösterimleri sitesinde ve IMDB'nin sitesinde
vizyondaki filmlerin gise siralamalarinda Ninja Assassin 6. sirada

(29 Kasim 2009 tarihli sonuçlar)

WEEK OF NOVEMBER 27 BOX OFFICE SUMMARY:

1. The Twilight Saga: New Moon
2. The Blind Side
3. 2012
4. Old Dogs
5. A Christmas Carol
6. Ninja Assassin

Filmimiz gösterime girdikten sonra 4 gün içinde ilk 10 arasinda 6. sirada kendine yer bulmus.. AlkisAlkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Merakla bekledigim bir film ama Türkiyede gösterim tarihi degisti. Film 8 ocak 2010'da gösterime giricekmis.

http://www.sinemalar.com/film/21325/Ninjanin-Intikami/

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi