yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess / 마이 프린세스 (2011)
Son 3 bölüm kaldi. Biggrin O Basbakan ve Yoon Ju'a birsey demiyorum. :@ :@

Fighting! Smile
Song Seung Hun'un Kalp oyunculugunu çok begenmistim. Bu arada dizi favorilerim arasinda. Onay
'' Hataları yapmak bir kez iyidir ama ikinci kez olmaz.Yaşamım başarısızlıklarla geçebilir ve hata yapabilirsin.Ama ben tekrar aynı hatayı yapmak ve aynı yenilgiyle karşılaşmak istemem.Kişi mükemmel değildir ama mükemmelliğe yakın olmayı denemelidir.'' 김상범 ♥[
김태평
♥♥♥
♥♥

Basladim bugün. Smile
Bakalim nasil bir dizi? Kalp
İmzanız 400*103 boyutundan büyük olduğu için spoiler içine alınmıştır.
[Resim: anigiffmu.gif]

Bitmesini hiç istemedigim bir diziydi.
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Bende bugün basladim, çok güzel gidiyor dogrusu. Smile
♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
(21-08-2011, Saat: 2:50)HyunJoongG yazdı: Bitmesini hiç istemedigim bir diziydi.

Aynen çok begenmistim. Tekrar tekrar izledim. Izlemeyen varsa bence hemen izlemeli. Bitmeseydi daha güzel olurdu. Smile
Izlemek istememistim basta çünkü konusunu okuduktan sonra Düslerimin Prensinden özenti bir dizi oldugunu düsündüm. Ama bugün izlemeyi denedim ve güzel oldugunu gördüm. Keske daha önce izlemeyi deneseydim. Sad
Yorumlara bakinca izlemedigim için pisman oldum. :/ Simdi izledigim dizi biter bitmez izlemek istiyorum. Smile
Güzel diziydi. Smile Sevdigim bir unni oynuyor hiç degilse. Smile
Çok merak ettim bu diziyi. Konusu romantik gibi. Smile Ama dram diyor yani sadece dram mi bu dizi? Eger sadece aglayacaksam izlemem ya. Ben baslayayim buna en iyisi. Smile
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi