yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess / 마이 프린세스 (2011)
Su an 2.bölümü izliyorum ve mükemmel gidiyor bayildim. Biggrin
Çok komik esas oglan ve kiz çok seker. Iyi ki açmisim. Smile
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Izledigim harika dizilerden biri. Muhtesemdi. Onay Tabi benim en sevdigim aktör olan Song Seung Hun basrolde olunca severek bayilarak izledim gerçekten. Smile
[Resim: WjzxG.gif]
Funny Junior Smile

Çok ama çok güzeldi. Su gibi akan bir diziydi mutlaka tavsiye ederim.
Kiz güzeller güzeli adam yakisiklilar yakisiklisi. Smile Çok tatliydilar. Of ya 2 günde izledim bitirdim. Sabah 7 lere kadar uyumadim yani. Biggrin
[Resim: 18355402.jpg]

Dream High - You're Beautiful - My Princess - Can You Hear My Heart - BOF - My Fair Lady - Vampire Prosecutor- Full House 2
Final bölümüne yetistim. Keske bitmese. Sad Çok güzel bir dizi.
(09-12-2011, Saat: 17:58)^^Kim Joo Won^^ yazdı: Final bölümüne yetistim. Keske bitmese. Sad Çok güzel bir dizi.

Evet bitmese bizde izlemeye devam etseydik. Ama bitti maalesef. Biggrin
Allah'im diziye basladim su gibi akip gidiyor. Maalesef son 3 bölüm elimde yok online izleyecegim. .s Su an 11.bölümdeyim ama tek kelimeyle söylüyorum "Vuruldum" bu adama ve kizin güzelligine. Song Seung Hun'u ilk defa izliyorum ve daha önce izlemedigim için çok pismanim. Beni benden aldi götürdü. Durusu bakisi ses tonu konusmasi. Bu dizinin finali pek güzel degilmis sanirim, izleyen arkadasim öyle dedi ama olsun su izledigim muhtesem 11 bölüme deger. Daha bitirmeden tekrar izlemeyi düsünüyorum. Biggrin

My Princess. <3

Yayinda yapimda emegi geçenlere ve bu harika iki ismi bir araya getirenlere sonsuz tesekkürü bir borç bilirim. Smile
Sonu güzel biten ender dizilerden birtanesi. Eglenceli ve çok güzel bir diziydi. Bitmesin dedigim dizilerden birtanesi. Smile
Birlikte çok tatlilar. Rolleyes
Izleyecegim diziler arasina eklendi. Smile
suan izliyorum 6. bölümdeyim ama harika ya Smile

Winamp'ıma konan mavi kelebek .
o.O

Hello to myself .*

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi