yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Princess / 마이 프린세스 (2011)
Çok güzel bir dizi ya. Smile Birsey soracagim. Bana mi öyle geldi bilmiyorum ama 13. bölümün basinda bir villaya giriyorlar. Tam kapidan girerken sagda mavi bir sey asili. O nazar boncugu mu ben mi yanlis gördüm?
Eger izlemeyip de niyeti olan varsa izlemeye, tek beklentiniz Song Seung Hun'un varligi olsun. Bu finalle bu dizi baska türlü izlenmez. Kizgin

Çevirerek izlememize vesile olan selsi'ye sonsuz tesekkürler. Sonunu tutmasam da doya doya Seung Hun izledigim için My Princess sevdigim bir dizi oldu. Biggrin
Sana katiliyorum Beyza.
Bende katiliyorum.
Diziyi su saat itibari ile bitirdim. Eglenceli bir diziydi. Biggrin Song Seung Hun'a hayran kaldigimi belirtmem gerekli. Opucuk Çok tatliydi. Biggrin Sonunu begenlerde var begenmeyenlerde. Ben açikçasi kararsiz kaldim. Ama en azindan kötü bitmedi, buna da sükür demek lazim Kore dizilerinde. Sarhos
Güzel bir diziydi ama yine bir Kore dizileri klasigi olan ucu açik finalle bitti maalesef. Su ana kadar bu açikligi sadece Secret Garden ile gidermis olma durumum devam ediyor. Biggrin Yine de çok güzel "anlar", diyaloglar, aforizmalar, sahneler vardi. Kim Tae Hee ve Song Seung Hyun çok iyiydi kesinlikle. Kaliteli bir yapimdi. Çeviride emegi geçen herkese sonsuz tesekkürler. Smile
Benimde begenerek ve sikilmadan izledigim dizilerden biri oldu.
Sonunu merak ederek izledigim ve çok begendigim bir diziydi.
Basrol oyuncularina da ayri ayri bayildim ve oyunculuklarini çok begendim.
Song Seung Hyun'a da asik oldum diyebilirim. Ilk defa burada tanidim kendisini ve çok begendim. Çok yakisikli ve çok karizmatik bir insan bence.
Kim Tae Hee de çok güzel ve çok sirindi.
Yorumlara bakilirsa baya begenilmis.
Merak ediyorum ve bunun için de en kisa zamanda izlemeliyim. Smile Smile
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Gerçekten güzel bir diziydi ama sonunu çok uzattilar. Diplomat bir gitti bir geldi. Kizin yerine ben gicik oldum. Yinede çok güzeldi, tavsiye ederim. Smile

Karizma=Kim Joon

Şeker=Kim Joon

Hayat=Kim Joon
[Resim: 10283.jpg]

Dizi güzel basladi ama sonlara dogru sanirim biraz etkisini kaybetti. Yine de kesinlikle izlemeye deger.
[Resim: tumblr_lpwg0rKPXF1qbcxw3o1_r1_500.gif]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi